És Pedro Sánchez un racista i un supremacista?

"He trobat a faltar una reivindicació alta i clara de la figura del Molt Honorable president Torra per part dels negociadors d'ERC"

"El senyor Torra representa el Le Pen espanyol. Potser es creu per sobre dels que són o pensen diferent" (18/5/18); "A Alemanya Torra no tindria cap càrrec públic per les seves idees xenòfobes" (20/5/18); "Torra no és més que un racista al capdavant de la Generalitat de Catalunya (...) Com que, per primera vegada, tenim al capdavant de la Generalitat a un racista, estarem vigilants (...) L'elecció de Torra ha despertat les vergonyes racistes de el secessionisme" (21/5/18); "[Quim Torra] És un racista i un supremacista que ofega la identitat a la meitat de la societat" (23/5/18); "Torra ha de condemnar la violència, reconèixer la feina dels Mossos i posar-se a parlar amb l'altra meitat dels catalans" (28/10/19)... En fi, tot això són (uns quants, n'hi ha més) improperis i injúries pronunciats públicament per Pedro Sánchez, el senyor que diu no sé què d'una mesa que anirà tan bé.  

El president Torra és l'última víctima catalana de l'allau habitual de calúmnies i insults per part del complex polític i mediàtic que té Madrid com a epicentre. La campanya contra Quim Torra ha utilitzat, com sempre, els prejudicis tradicionals del nacionalisme espanyol contra el catalanisme, en el seu cas concret a partir d'un article llunyà ("La llengua i les bèsties") que, fent un paral·lel amb les faules, es limita a criticar les persones que tenen un odi fòbic contra la llengua catalana. Res més. També es fa servir contra Torra, a més, un truc bastant tronat que consisteix en què com que un dia va assistir a un homenatge a l'independentista històric Daniel Cardona (1890-1943) se li atribueix com a pròpia qualsevol frase -que convingui- d'un senyor que va morir vint anys abans que Torra neixés.

 

 

He trobat a faltar una reivindicació alta i clara de la figura del Molt Honorable president Torra per part dels negociadors d'ERC. Però mai no és tard. Segur que el president Pedro Sánchez tindrà tota la predisposició a disculpar-se pels insults que ell en persona ha proferit contra qui simbolitza el conjunt de les institucions catalanes. Ara que ja li agafa el telèfon al president -i quan se suposa que ja no caldrà què els seus guardaespatlles ensenyin la metralleta a Urgències de Sant Pau- serà un bon moment per rectificar, ajudat i aconsellat, si cal, pels republicans que tindrà asseguts a l'altra banda de la taula. És més, deu tenir interès en fer-ho, no sigui que l'opinió pública catalana arribi a la conclusió que Pedro Sánchez és un racista i un supremacista que ofega la identitat a la meitat de la societat.

 

 

Comentaris (15)
Oriol Domingo Fa 1 mes
Reprodueixo auest article a la web personal www.avantguarda.cat
Junqueras adora a l' insultador del President dels Catalans, pobre desgraciat Fa 1 mes
Insultar es propi dels miserables, xulets i quinquis dels espanyold, raça miserable. Regalar elgobierno de chorizos de españa al chanchez ex propi de prostitutes independentistes que adoren al chanchez per com insulta al President dels catalans, oi junqueras el traficant d'odials independentistes de veritat, no als amiguitos del psoe i montilles president de merda i feixista querido d'erc
Ramon Fa 1 mes
En "ciutadà del món" ens fa bon servei perquè, quan els espanyolistes ens diuen que l'independentista estàndard és molt burro, sempre podem mostrar qualsevol post d'aquest èinstein i replicar: "Doncs mira que vosaltres!".
Claudi Fa 1 mes
Si però no és res de nou ,ex,panya i la seva justícia sempre han sigut una màfia franquista borbònica
Exiliado Fa 1 mes
El artículo hace una pregunta retórica. Se contesta en su desarrollo. Nunca se disculpará, "pelillos a la mar". La desunión del independentismo propicia esas salidas de tono.
Josep Sierra Roca Fa 1 mes
Aquest humà, que segons sembla és ja "primer ministro" del "reino de españa", es un fals, un hipócrita i, com a tal, gens de fiar.
Esclaus obedients Fa 1 mes
Els catalans, fins i tot els independentistes, ens hem cregut, com a bons i dòcils esclaus colonitzats, totes les maleses que Madrid i els unionistes i Espanya han atribuït als nostres polític de l' òrbita dels convergents passats i actuals. Ho acceptem tot i ho repetim tot com si fos veritat; no investiguem, no contradiem, no jutgem... ens ho creiem. Quan Arrimadas va començar amb el "Torra racista", doncs mira ja anava bé a ERC i tothom a callar. Ara ens el fotaran fora i ERC es fregar
ciutada del mon Fa 1 mes
ES RACISTA I SUPREMACISTA I Ho saps tu cot com jo, per lo que diu, per lo que pensa, i per com pensa dels espanyols, ara be tu cot no ho pots dir perque perds la subvencio, nazionalista, pero jo com home d'esquerres federalista e internacionalista si que ho pot dir torra es un xenofob racista de tomo i lomo com es diu en castella.
Joaquim Fa 1 mes
El que ha d'aguantar el MH president! Suposo que l'ADN espanyol impedeix la disculpa o la rectificació. Amb aquesta gent no anirem mai enlloc que no sigui la garjola.
ganxó Fa 1 mes
Senyor Cot, no pateixi el sr. P. Sànchez tindrà com a mestre de protocols als: Iceta, Illa i Granados i com experimentat en aquest afers ,al senyor Zaragoza. Pel contrari el MHP Torra, no necesita ningú per fer be la seva feina.
Lleida Fa 1 mes
És esosnyil
Ramon Fa 1 mes
Això és com quan els espanyols ens diuen totalitaris, antidemòcrates, per allò que "els carrers seran sempre nostres". La frase certament és totalitària, antidemòcrata, progre. Però, collons, que ho retreguin només als idiotes que ho criden!
Burí Fa 1 mes
Torra és l'únic que últimament s'enfronta a l'estat i a la jec fins les últimes cobsequències. Això deixa en evidència a molts: als que l'ataquen, als en fan befa més del compte i com a recurs fàcil, als qui diuen lluitar per l'independència. Seria bo fer pinya per alliberar-nos.
Ramon Fa 1 mes
Tots els catalans hem conegut la merda de persones que només de sentir un fonema en català treu bromera per la boca. La purriassa que li agafa al·lèrgia quan sent el català fora dels llindars domèstics on ja el franquisme avisava que no el perseguiria (més per manca d'efectius policials, que de ganes). Doncs bé, Torra relata com va trobar-se amb una d'aquestes escòries... i els espanyols repliquen que l'article els ateny a tots. Troben que insultava tots els espanyols. Això és admetre
Ramon Fa 1 mes
Estic quasi al 100% d'acord amb tot el que li he sentit al FNC. Però les sigles són una equivocació. És posar-los-ho massa fàcil als enemics o sigui als espanyols i els progres.