Pedro no picarà pedra

"Es fa difícil d'imaginar per quina raó voldria el PSOE donar una excusa catalana per recuperar la unitat d'acció de Casado, Rivera i Abascal"

Els primers moviments de Pedro Sánchez apunten en una direcció clàssica de la política madrilenya: No fer res. La inflamació nacionalista que han protagonitzat els membres del trifachito aznarès i la croada simultània contra Podemos, el feminisme i l'esquerra en general ha deixat el PSOE en una posició perfectament còmoda, en la qual el simple fet de descartar un segon 155 o el manteniment de les lleis en defensa de les dones maltractades ja és un actiu que agrair-los. Vista l'amenaça de Reconquesta, que no passi res ja sembla molt.

 

Sánchez ni tan sols ha fet cap gest amb Pablo Iglesias, a qui ha relegat a l'última posició de la ronda genèrica per formar govern, després de Pablo Casado i Albert Rivera. I respecte als partits catalans, el mateix. Més encara tenint en compte que la dreta extrema i l'ultradreta han aconseguit uns resultats tan mínims a Euskadi i Catalunya que aquest fet, sumat al de la divisió en tres candidatures enfrontades, fa molt difícil d'imaginar majories del tipus de la d'Andalusia a gaires comunitats autònomes i ajuntaments importants.

 

 

Hi ha qui diu que Sánchez farà una oferta a Catalunya passades les municipals/europees. Però es fa difícil d'imaginar per quina raó voldria el PSOE donar una excusa catalana per recuperar la unitat d'acció de Casado, Rivera i Abascal. O sigui que l'oferta serà tan revolucionària com anar fent i anar passant.

 

Comentaris (6)
La política de Pedrito: Fa 9 mesos
Qui temps passa, anys empeny...
Arcadi Escoda Fa 9 mesos
Quan el 70% dels diputats catalans son marxistes d'esquerres queda clar que el proces ha estat molt i molt util pel psoe.gal i espanya(
Tenim mala peça al teler Fa 9 mesos
Ni que ara hi hagin més diputats independentistes, conten menys que abans. Poden clamar al cel, que Sànchez no els tindrà en compte, ara no els necessita. Si JuntsxCat hagues estat el segon partit, potser la cosa anava millor, hi havia més força, però havia de guanyar fos com fos ERC, s'havia d'apartar a Puigdemont oi? Doncs tot això és el que s'ha obtingut: PSC del 155 segon partit. Som uns estrategues collonuts!
Groc Fa 9 mesos
Casado diu que la culpa de la davallada es de Rajoy Tenim mala peça , dui que si JxC ves estat segon seria diferent. Excuses de mal pagador
la millor resposta Fa 9 mesos
es enviar un 70% de vots independentistes a Europa.
SANYES Fa 9 mesos
No fer res ha estat sempre la seva política, la dels espanyols, doncs mantenir l' statu quo és mantenir la falsa unitat, basada en la força policíaco-militar i la coacció jurídico-penal.
ona Fa 9 mesos
Ben vist.