A Pedro se li escapen els dimonis

"La dissort de Pedro Sánchez comença amb l'assassinat del relator, amb la negació de la taula amb els independentistes"

Diumenge vinent, com sempre cap a quarts d'onze, començaran a escapar-se del pot un bon grapat dels dimonis que obsessionen els que porten manant -almenys- els últims quaranta anys. Si les enquestes l'encerten, el PSOE haurà guanyat perdent. Haurà guanyat perquè serà el partit amb més vots i més escons, però haurà perdut perquè serà més feble i les seves opcions de governar es limitaran, en la pràctica, a suplicar una abstenció patriòtica al PP. Unides Podem, quedant-se igual o a prop, haurà adquirit una posició solidíssima, que es veurà reforçada quan Pedro Sánchez passi la vergonya de suplicar a Casado que la dreta aixequi el no es no al PSOE. Un president feble i en mans de la dreta, farà que s'escampi el dimoni podemita.

 

Les últimes enquestes donen cinquanta -o més- diputats a Vox. Ull, amb aquesta xifra ja es pot portar qualsevol llei al Tribunal Constitucional, amb uns magistrats que ja estan del tot acomodats en l'exercici de la política diària. Vox és la llebre del nacionalisme espanyol, i d'aquí el seu èxit, però és un partit molt incòmode a nivell internacional i, a diferència de Ciutadans, no podrà ni voldrà acordar mai res amb el PSOE. Liquidats els de Rivera, el PP queda captiu de la voluntat dels neofalangistes, amb el camp lliure a l'Espanya espanyola. El dimoni verd amb camisa blava s'haurà escapat de la tomba de Franco.

 

 

La dissort de Pedro Sánchez comença amb l'assassinat del relator, amb la negació de la taula amb els independentistes. Totes les enquestes incrementen la suma dels tres partits, amb algunes novetats importants. La CUP irromp amb un programa que nega la possibilitat d'acord, prenent el guant del conjunt de l'espanyolisme. JxCat reviu a rebuf de la figura de Carles Puigdemont (per cert, qui pot negar la tragèdia de l'exili) i els exiliats, que prometen dies de glòria europea a costa de Llarena i els fiscals madrilenys. I ERC, amb la legitimitat que dona haver-ho intentat, s'allunya d'un Pedro Sánchez que ha exhibit el garrot que sempre acompanya a Felip de Borbó. El dimoni estelat fa maleses per Europa.

 

No es pot dir blat, certament... Però cal tenir el sac a punt.

 

Comentaris (5)
Jordi (Català i Suís) Fa 2 mesos
Quan un Espanyol com Ramon Cotarelo ha de fugir d'Espanya i refugiar-se a CAT perquè l'amenaçaven ell i assetjaven i insultaven els seus fills a escola, no us desperta res ? Aquesta nació espanyola és el Mal encarnat a Europa com ho foren alemanys i austriàcs als 30-40 abraçant el Nazisme. Recordeu en Thomas Mann i els 100'00 imbècils que reberen Hitler a Viena.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 mesos
Catalans: Quan us adonareu que els Espanyols us odien i us volen esclafats ? Només cal veure la purriassa espanyola que penja comentaris en espanyol als webs catalans per passar-vos per la cara que us han imposat llur llengua.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 mesos
Què cal més per adonar-se que això és una Guerra Total declarada pels Espanyols als Catalans ? La purriassa espanyola l'amaga canviant Catalans per Independentistes. L'Establishment independentista insisteix en el Règim 78. Encara no percebeixo entre els Catalans aquesta consciència de la gravetat de la situació i de la volutat Espanyola d'exterminar-nos.
Pol Fa 2 mesos
Vaja els està quedant un dictadura molt xula.. resumint Espanya se'n va a la merda, gràcies a la merda de polítics i a la encara gran ignoráncia dels habitants de Francolandia...nosaltres a la nostra!
"...l'assassinat del relator" Fa 2 mesos
Aaaaagh ...¿Simbólico o efectivo? A lo mejor tuvo un accidente en los correfocs. No ganamos para sustos, ultimamente,