On omplim el dipòsit?

"Els directius de Repsol van pensar que el millor per als seus interessos comercials era demostrar un alt grau d'intolerància contra l'independentisme català"

L'any passat -i l'anterior- Marc Màrquez no va poder celebrar el seu títol de campió del món des del balcó de l'Ajuntament de Cervera. La raó, pública i explícita, és que les grans marques que estampen els seus logos a l'equip Repsol Honda de MotoGP es van negar a què el seu patrocinat aparegués al costat de la pancarta en solidaritat amb els presos polítics catalans. És a dir que aquestes empreses van adoptar una posició política intransigent en defensa de l'ordre establert i en contra de la voluntat dels veïns de Cervera. Tal qual. El campió va haver de baixar a la plaça per fer-se fotos amb els fans que celebraven el títol mundial.

Els directius de Repsol van pensar que el millor per als seus interessos comercials era demostrar un alt grau d'intolerància contra l'independentisme català. Va ser la seva decisió i és la seva estratègia. Tot plegat, ordres emeses des de la seu corporativa -espectacular- del barri d'Atocha, a Madrid, inaugurada per l'aleshores Príncep d'Astúries l'any 2013. Dit això, una altra cosa és si aquest activisme polític és compatible -o no- amb ser el principal distribuïdor de combustible a Catalunya.

 

El fet és que ara són aquestes empreses les que han posat el crit al cel quan l'ANC ha difós una campanya de consum estratègic, una simple web perquè els ciutadans que ho vulguin tinguin més fàcil comprar productes o serveis a empreses catalanes lliures d'activisme espanyolista. Uns nervis que evidencien l'encert d'aquesta iniciativa i la utilitat estratègica d'un ús responsable del nostre consum.

 

Comentaris (17)
Pol Fa 5 mesos
Apart de les estacions de servei, ens hem de fixar amb tot el que comprèn, d'on està fet, i sobre tot els viatges, el turisme català té bona reputació, perquè quan surt gasta. No els hi deixem ni 1€, ademès de que encara tens problemes perquè si poguéssim et posarien verí en el menjar...anem en altres direccions! Espanya que se la confitin!
Tercera Ley de Newton Fa 5 mesos
Todo boicot idiota provoca como reacción un boicot de igual idiotez y dirección, pero en sentido contrario.
Jvp Fa 5 mesos
Petrocat, és dins del grup de Repsol
Rocaguinarda Fa 5 mesos
No només amb la gasolian, jo encara pagava la factura del gas a Endesa i l'altre dia des de la web de l'ANC ja vaig canviar el gas de casa a catgas.cat
Pere IV Fa 5 mesos
I fiquem-nos al cap que hem de fer sentir als espanyols l'autenticitat de la dita que afirma que "no hi ha enemic petit" i que, si n'hi hagués, certament no som nosaltres. El boicot als seus productes depén només d'una decissió personal nostra i les empreses espanyoles acusaran -no ho dubteu- els seus efectes. A més, els productes catalans són d'allò més bons. Però la raó principal per boicotejar-los és que, cada vegada que ho feu, us sentireu de p*** mare.
Pere IV Fa 5 mesos
Això és una guerra sense morts (de moment) i qui no ho vulgui veure no és ja independentista, sinó ni tan sols català. Molts voldríem haver arribat ja a un final victoriós, però això no serà per demà ni per demà passat, i cal respondre a les agressions de l'adversari mirant de tocar-los la butxaca. Si només els 600.000 de la Diada deixem d'omplir el dipòsit a REPSOL (i mira que n'és de fàcil !), els haurem clavat un gol dels molts que podem clavar-los. Comencem ?
Que marxi al seu pais Fa 5 mesos
Ni una gota de repsol
Groc Fa 5 mesos
Ompli el dipòsit PETROCAT , BONPREU-ESCLAT-AREA DE GUISONA
Carmen Micas Estalayo Fa 5 mesos
Jo ja fa anys q omplo el diposit a benzineres independents i molt mes economica.
Angelblau Fa 5 mesos
Esta clar i català que cal fer.
Homer Fa 5 mesos
¡Enhorabuena! Donde las dan, las toman.
Presos polítics no n'hi ha Fa 5 mesos
Potser el que molesta a les marques és que el seu nom aparegui al costat d'una pancarta que diu mentides, encara que aquestes mentides les propiciï l'ajuntament de Cervera en contra de part de la població de Cervera.
Roig Fa 5 mesos
la terra es plana, els braus no pateixen a les places de tortura i Espanya es un model democràtic.
Antonio Mila Estrada Fa 5 mesos
Vist l’odi que ens tenen, res que digui nyol, ells ha fer el mateix amb nosaltres, veurem qui perd mes. #Jubilatcabrejat #JuntsFemRiTA #FemXarxa #viscaCatalunyaLliure El preu de ser una colònia 🇪🇸😡 http://www.jordibabot.cat/espolimetre/ https://twitter.com/CNICatalunya/status/1172108270556864512?s=19
adolf Fa 5 mesos
Doncs no omplir a Repsol i intentar malgrat que son reduïdes omplir a Petrolis Independents , benzineres EsclaiOil, Petro 7 Terrassa i si algú coneix mes, enviar comentari.
Desfeta Fa 5 mesos
Jo no reposto a Repsol... però probablement el combustible que hi poso sigui de refineries de Repsol, d’això no en tenim
Joan T... Fa 5 mesos
Jo ja fa molts anys que no reposto a cap benzinera espanyola i soc transportista ni el cotxe ni el camió...
jose Fa 5 mesos
Efectivamente, ni dia de Paro Nacional, ni Huelgas, ni mandangas de cara a la Galeria. Boicot activo, sine die y hasta las ultimas consecuencias de todo lo Español, productos, servicios, viajes, inversiones etc....