L'odi és delicte quan el sent la Fiscalia

"Cada dia hi ha una cacicada més desvergonyida que l'anterior"

La justícia espanyola, a partir de determinat nivell, sembla la delegació murciana de Vox; un grapat de neofalangistes atabalats per la feinada que els ve al damunt. Cada dia hi ha una cacicada més desvergonyida que l'anterior. Aquest dijous, l'Ajuntament de Barcelona ha estat expulsat per l'Audiència del cas de la violència policial de l'U d'Octubre a petició, conjuntament, de la Fiscalia i de l'Advocacia de l'Estat. Totes dues instàncies porten lluitant dos anys per aconseguir tapar les agressions de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil i, sobretot, preservar la identitat dels que van ordenar els apallissaments a la població civil i desarmada que feia cua per votar, pacíficament, als col·legis electorals.

 

El mateix dia, la incansable Fiscalia ha presentat una denúncia per delictes d'odi contra els manifestants que van increpar els barruts de Ciutadans que van anar a fer-se la foto en l'ultima concentració de l'orgull LGTBi de Madrid, malgrat que l'organització havia desestimat la seva presència després del pacte amb Vox a Andalusia. Els fiscals, això sí, han pres la precaució de no identificar a ningú en concret per no haver d'ordenar unes detencions que acabarien, amb tota seguretat, a la premsa internacional.

 

 

I la cirereta. Iñaki Urdangarin ha iniciat els tràmits per gaudir d'un permís penitenciari per Nadal. El cunyat del rei d'Espanya ja fa temps que surt de la presó per col·laborar amb una ONG i tot indica que cada cop travessarà la porta amb més facilitat. Sense escàndols als diaris de Madrid ni fiscals perseguidors. Com tampoc veurem ingressar en cap centre penitenciari als condemnats pel cas dels ERO's d'Andalusia... I, mentrestant, els presos polítics catalans -i els nois d'Altsasu- es preparen per un altre Nadal a la cel·la.

 

Comentaris (8)
Ramon Fa 2 mesos
Que un català odiï Espanya és delicte. I que no l'odiï, malaltia... o traïció si hi rep quelcom a canvi.
Un de pas Fa 2 mesos
I encara et deixes que tirar granades (material militar) a un pati d'escola (amb menas ), ni es delicte, ni cal investigar-ho, ni cal condemnar-ho ... Marxem ja,!!! Salut i republica aquí I a Ñ
Pepet de Vallmanya Fa 2 mesos
Ñordia és una merda ... i grossa ! Fa molta PPudor i molt fàstic !
Josep Fa 2 mesos
Esto es España, señores. Pasen y vean. Marededéusenyor, quin país!
Rebelde sin causa Fa 2 mesos
I Catalunya dintre d'Espanya, exactament el mateix.
Pol Fa 2 mesos
Espanya és el cul del món, sempre ha estat un país a on els lladres, els xulos, els vagos que fan diner fàcil han estat millor valorats que la gent honrada, per això els que haurien d'estar a la presó estan al carrer i viceversa...
enricsvh Fa 2 mesos
Fotem el camp.
Àngel Drach Fa 2 mesos
No!. Que marxin ells!
Ramon Fa 2 mesos
Que un català odiï Espanya és delicte. I que no la odiï, malaltia.
APAÑAMELAPELA Fa 2 mesos
A partir d'ara no pararem fins destruir-los