Millor violador que independentista

"L’Estat pretén de debò que algú es cregui que Forcadell i Forn, per exemple, són més perillosos i violents que els cinc membres de La Manada?"

Dues pernoctacions per fer 600 quilòmetres i anar de Madrid a Catalunya. Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart van sortir dilluns de Soto del Real, han passat aquest dimarts per les presons de Valdemoro (Madrid) i Zuera (Saragossa), i dimecres arriben a Brians II (Barcelona), per acabar a Lledoners (Barcelona). Absolutament incomprensible, si no és per un nou afany d’acarnissarment amb els presos polítics, després d’haver viscut un intens judici que ha durat 4 mesos, ha constat de 52 sessions i hi han passat més 500 testimonis. I tot això patint la injustícia de la presó provisional.

El que els queda per endavant no és molt millor: uns quants mesos d’espera per conèixer la sentència, sabent que la Fiscalia va confirmar fa un mes que mantenia l’acusació per rebel·lió i, per tant, la petició de penes de fins a 25 anys de presó. Aquesta petició màxima seria per a Oriol Junqueras. Per a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart demana 17 anys, igual que per a Carme Forcadell. I 16 anys per als consellers empresonats. Una condemna que, increïblement, podria ser superior -d'entrada ja ho és la petició que fa el Ministeri Públic- a la dels cinc membres de ‘La Manada’, que van ingressar la setmana passada a la presó condemnats a 15 anys de privació de llibertat després que el Tribunal Suprem considerés que van cometre un delicte de violació.

A més, mentre els líders independentistes porten, en el pitjor dels casos, quasi 500 dies en presó preventiva, els cinc joves sevillans de ‘La Manada’ estaven en llibertat provisional des del juny de l’any passat, tot i la sentència en primera instància de l’Audiència de Navarra que els condemnava a 9 anys de presó. Així les coses, mentre els membres de ‘La Manada’ són condemnats a 15 anys de presó, la Fiscalia demana entre 25 i 16 anys de presó pels presos polítics. L’Estat pretén de debò que algú es cregui que Forcadell i Forn, per exemple, són més perillosos i violents que els cinc membres de ‘La Manada’?

Tot i la condemna de 15 anys de presó imposada pel Tribunal Suprem als membres de ‘La Manada’, la petició desmesurada de penes pels presos polítics -tant per part de la Fiscalia, com de l’Advocacia de l’Estat i de VOX- només demostra que en aquest Estat encara hi ha qui pensa que una violació només afecta a la víctima, mentre que defensar pacíficament un projecte polític com l’independentista és una gosadia que ha de ser severament castigada. I això per no parlar de l’assassí de Terrassa, que va matar la seva parella amb una destral i la va enterrar al seu domicili i a qui el jutge creu que li poden caure entre 15 i 25 anys de presó. Un quart de segle de privació de llibertat per matar i enterrar la seva parella, el mateix que demana el Ministeri Públic per l’exvicepresident Junqueras.

 

És la immoralitat absoluta d’aquest país que és Espanya, que no té límits quan es tracta de defensar la integritat territorial i la sacrosanta Constitució, que els garanteix tota una sèrie de privilegis que no estan disposats a perdre sota cap concepte. I que, a més, demostra que als poders de l’Estat els fa més por la democràcia i la possibilitat que s’acabi l’status quo, que cinc degenerats que acaben la festa violant una noia de 18 anys.

 

Comentaris (5)
Pepet de Vallmanya Fa 8 mesos
Jo encara dic més : Algú es creu que són més perillosos, inclús per la Constitució i per ejPPaña, que els xoriços dels PPodridos, els que tants favors i PPrivilegis reben de la "Justícia" ejPPañola, i els seus xamans corruPPtes i PPrevaricadors ? ?
Quin ensurt! Fa 8 mesos
Quin ensurt he tingut en llegir el principi del titular de la notícia. «Millor violador... ». Ho he “completat“ jo solet amb «de l'any», «de la ciutat»...
Lisa Fa 8 mesos
Per un país tercermundista com Espanya, els violadors són uns xulos espabilats, com que la majoria de jutges són homes i bastant retrògrades, es creuen que encara estem a la edat mitja a on hi havia el "derecho de pernada", ara persones intel.ligents i que són liders, els fa molta més por..
ToniPk Fa 8 mesos
El que eno entenc es perquè en el trasllats dels homes presos trigaràn 3 dies..en canvi en el de les dones preses nomès un dia, quan el trajecte es gairebé el mateix..Una barabritat tot plegat,
Forcadell i Forn són més perillosos i violents que els cinc membres de La Manada Fa 8 mesos
Perquè La Manada (uns pringats) afecta unes poques desgraciades. Lo dels colpistes afecta milions de persones, independentment de la bona o mala voluntat d'aquests colpistes. Colpistes que abusen de la seva posició des de les institucions.
On? Fa 8 mesos
Tarat
Ramon Fa 8 mesos
De debò que un grup de violadors estigui lliure en espera de sentència definitiva "només afecta a unes poques víctimes"?. Pensa una mica abans d'escriure i sigues més empàtic amb totes les potencials víctimes d'aquesta gentusa de la Manada i altres tarats que els vulguin replicar veient que surt gairebé de franc destrossar la vida d'una persona. I jo no sóc dona, ni guapo, i sóc molt fort, per tant no hi ha massa probabilitat de que ningú em violi, però tinc una filla, una parella
Hola Fa 8 mesos
El que l'autora de l'article diu és "en aquest Estat encara hi ha qui pensa que una violació només afecta a la víctima". Ës una crítica, no ho diu ella!
Brünhilde Fa 8 mesos
Ho dius de debò? Em costa entendre's.