MefisTorra

"El poder madrileny va subministrant al llarg del temps, un per un, un personatge que representi la maldat antiespanyola"

Una de les tradicions més consolidades del poder madrileny és anar subministrant al llarg del temps, un per un, un personatge que representi la maldat antiespanyola. Ja fa molts anys que es va acabar el relleu entre bascos, l'últim testimoni li va passar Xabier Arzalluz a Juan José Ibarretxe. Però, des d'aleshores, tots els cabrons (amb perdó) de l'akelarre separatista han estat catalans. El primer de la sèrie, destacadíssim durant molts anys, va ser Josep-Lluís Carod-Rovira, símbol i sac de boxa de l'espanyolisme mediàtic i popular.

Acabats els tripartits -i en espera de nous candidats- el premiat amb la banda de dolent-dolent va ser Joan Laporta. L'expresident del Barça va ser, potser, l'únic que semblava divertir-se amb el paper demoníac (almenys des de l'època d'Arzalluz) i el va exercir a fons, fins que la seva entrada en política, de recorregut curt, va retirar-li el favor del sempre voluble públic espanyol. A més, naixia una gran estrella: Artur Mas. Pèrfid i amb idiomes, capaç de portar l'antiespanyolisme pel món. A SataMas el pintaven fred i imprevisible -traïdor a la manera de Fu-Manxú- i el seu retrat va ser una esplèndida i consolidada diana. "Mas, a la cámara de gas" va convertir-se en un clàssic.

 

Però, de sobte, va aparèixer Carles Puigdemont i ho va eclipsar tot. El molt maleit, a sobre, semblava que es creia el que deia, amb la qual cosa només quedava la malaltia mental per caracteritzar-lo. L'octubre de 2017 es va consagrar del tot, amb una consigna que ha arrasat a cada míting, a cada poble: "Puigdemont, a prisión". Fàcil i concordant amb la ràbia de tot l'aparell de l'Estat.

Però, contra pronòstic, Puigdemont corre el perill de ser una flor de tres estius. Quim Torra està ocupant tot l'escenari, tots els focus. Tant, que li exigeixen condemnes i recontracondemnes abans d'agafar-li un telèfon al que no s'hi posarien ni que cantés l'himne de la Legió al Fossar de les Moreres. A més, la pudor de sofre s'intensifica a mesura que s'acosta la campanya electoral del 10N... Molt Honorable president, vagi a la porta de la Moncloa. O a un míting del candidat Sánchez quan vingui a Barcelona. Quin gran moment!

 

Comentaris (24)
Oh capitan, mi capitan! Fa 3 mesos
Oh, sargento, mi sargento!
Caperucita Torra Fa 3 mesos
Soy Caperucita, a Pedro Sánchez voy a ver... Le llevó lacitos, correfocs y paripé... Y como él no sabe que a visitarle yo iré... Una gran sorpresa y alegría le daré... (...) Pedro Sánchez, Pedro Sánchez, que dientes tan grandes tienes!! (...) Y colorín colorado, este patético cuento se ha acabado. Pero solo de momento.
Jordi (Català i Suís) Fa 3 mesos
L'agent al servei dels Espanyols François Musseau fa un article repugnant: https://www.liberation.fr/planete/2019/10/20/entre-catalans-la-fracture-est-consommee_1758765
Pere IV Fa 3 mesos
Sí, sí, molt de suport verbal al President Torra i molt carregar contra es partits i politics que el deixen sol i als peus dels cavalls espanyols, però... on és la convocatòria d'una manifestació massiva de suport amb crits i pancartes de "QUIM TORRA, EL NOSTRE PRESIDENT", "CATALUNYA AMB EL PRESIDENT TORRA", "EL POBLE CATALÀ AMB QUIM TORRA" i/o "FORA EL MAL GOVERN" ? La meva crida ja la teniu. On són les vostres ?
Gilitorras Fa 3 mesos
Se ha empeñado en decir que él no tendría que ser el President, y al final, les ha convencido. Que pruebe a mandar un ramo de rosas amarillas a Pedrito, a ver si pica.
Torroella Fa 3 mesos
Als partits autonomistes (ERC i PDEcat/JxCat) Torra els fa molta nosa. Se'l voldrien carregar i no gosen. Però el seu objectiu veritable és Puigdemont, que encara els fa més nosa. Són els esculls que els impedeixen reconduir el país a un autonomisme plàcid, de concursos de gossos d'atura televisats i de pacte amb el neofranquisme espanyol. La moralina pseudopacifista contra la Resistència forma part del pack. Permetrem que se'n surtin?
Un Fa 3 mesos
Honorable President, al menys vostè té la valentia de dir que ho tornarem a fer. La Lliure determinació dels Pobles és un Dret Universal on diu que podem fer-ho. Per tant, el president té tota la raó.
Jordi (Català i Suís) Fa 3 mesos
Fa molts anys que escric als webs catalans dient que hi ha una guerra permanent entre Espanyols Ocupants i Catalans malgrat que durant tots aquests anys pocs Catalans n'eren veritablement conscients o "regardaient ailleurs". Ara ja tots els Catalans - no parlo pas dels ocupants i colons - ja han près consciència del Mal. Són el Mal i ens volen exterminats.
Esclaus Fa 3 mesos
Coincidència? TV3, una imatge d'una manifestació amb una gran pancarta que diu VOLEM UN REFERÊNDUM, al mateix moment que s'explicava el malestar de la majoria de lider independentistes catalans per la declaració de Torra volent fer un referèndum. El to era de poc respecte pel President. No he sentit cap cop que un periodista digués "el que demana el poble és el que diu el president Torra. Quina pena que la resta, per por a la presó, no li facin costat".
Som esclaus Fa 3 mesos
Molts liders catalans independentistes estan anant contra Torra; s'han cregut les idees contra ell que han escampat els liders espanyolistes-espanyols. Tots el desprecien. Crec que per por i per aquell sotmetiment que té l'esclau amb l'amo. Ens creiem massa coses de les clavegueres de Madrid.
Crack Fa 3 mesos
De moment el MHP Torra em representa
ganxó Fa 3 mesos
I... a mi
gerard de sarria Fa 3 mesos
El volen destituir amb el recolçament dels partits processistes i els infames comuns
gerard de sarria Fa 3 mesos
Cal reforçar i recolçar la institució. Cal recolçar al President que ha estat l'uni digne. Cal anar a la plaça de Sant Jaume
entranyable Fa 3 mesos
Cap "líder" espanyol no li arriba ni al melic al nostre president Torra.
Vots Fa 3 mesos
Si segueix aquesta repressió cada vegada més persones votarem indepe el 10 de novembre. Serà una altra resposta dels catalans.
Si logras meter el pie, ya tienes media póliza vendida Fa 3 mesos
Un agente de seguros nunca se rinde, por mucho que le den con la puerta en las narices. President, es de vital importancia que localicemos los apuntes de técnica de ventas que le dieron en Winterthur.
Sublim! Fa 3 mesos
Sorprenent que els presidents siguin recolzant el carrer i les cúpules d'erc cup i pdcat no?
Gad Fa 3 mesos
Torra hem cau mlt bé.gran tipus.
Aupa el President Torra Fa 3 mesos
UNITAT I CONSUM ESTRATEGIC.
Boc expiatori Fa 3 mesos
És el que a Espanya s'entén com a discurs constructiu.
image/svg+xml