Madrid, el virus econòmic

"L'Estat intenta preservar, a costa del que sigui, l'espai econòmic de Madrid"

Després del discurs patèticament impostat de Felip VIè, aquest dijous la foto propagandística ha estat el desplegament de la primera unitat de l'Exèrcit espanyol a Catalunya. Un centenar de soldats van arribar a l'aeroport del Prat vestits de blanc i amb la missió d'autoblanquejar-se davant la societat catalana. Vuitanta-cinc soldats per desinfectar un aeroport que continua obert, com totes les comunicacions de l'Estat a excepció dels pacientíssims igualadins.

L'Estat intenta preservar, a costa del que sigui, l'espai econòmic de Madrid. Per això el govern espanyol es nega a aïllar la ciutat i parteix del principi que la majoria de les empreses han de continuar en funcionament. En aquest sentit, està disposat a sacrificar sectors sencers, com el del turisme, que tenen un pes escàs a la capital espanyola, però no els més vinculats a l'efervescència financera madrilenya.

 

Anem directes al desastre sanitari per salvar el diferencial econòmic de Madrid. En definitiva, el règim monàrquic espanyol ha passat d'extractiu a tòxic.

 

Comentaris