Lorena, el 'troll' teloner

"Els insults al president Torra i les faltes de respecte als independentistes l'han convertit en el troll més sobreactuat de la política catalana"

Inés Arrimadas no va arribar a l'any i mig com a cap de l'oposició al Parlament de Catalunya. Tot i encapçalar la llista del partit més votat a les eleccions del 21 de desembre de 2017, va renunciar reiteradament a presentar candidatura com a presidenta de la Generalitat. I quan li ho van oferir, va marxar a Madrid. Arrimadas no ha deixat cap mena d'herència política o ideològica a Catalunya, però sí que ha creat una escola d'agitació propagandística que ha arribat a connotar la identitat del partit i la seva acció pública.

 

Ciutadans ha seguit una curiosa -però eficaç- estratègia de comunicació. D'una banda, ha aprofitat qualsevol context extrem per cridar l'atenció dels mitjans de comunicació madrilenys des d'una perspectiva de superioritat colonial. Albert Rivera, per exemple, ha anat a provocar a la ciutadania d'Altsasu, on el seu partit té zero representants, de la mateixa manera que Inés Arrimadas ho ha fet a Amer, on hi ha l'origen familiar de Carles Puigdemont. L'escenografia sempre és la mateixa; passejada per la plaça del poble amb la intenció de recollir uns quants insults per a ús dels informatius de les cadenes de Madrid. Una càpsula mediàtica protegida per la policia que es crea i es desfà en mitja hora amb l'únic esforç del viatge. Ahir Rivera hi va tornar a la plaça del Mercat de Vic amb idèntic resultat.

 

 

Però ordinàriament -i mai millor dit- aquesta funció l'assumeix, a Barcelona, Lorena Roldán. No gaire gent és conscient que Roldán és la cap de l'Oposició al Parlament de Catalunya. Però els insults al president Torra i les faltes de respecte als independentistes l'han convertit en el troll més sobreactuat de la política catalana. I el pitjor és que les enquestes no li posen fàcil el salt a Madrid. No només això, sinó que es pot trobar les dues dives de l'espanyolisme -Cayetana i Inés- de retorn a la gira catalana, almenys durant la campanya. Vida dura, la del troll teloner.

 

Comentaris (6)
Narcís ( quin habitant àdhuc politicastre de regió castellana o comunitat - gens - autònoma parlaria així de sa terra ? ..verament manifesta fora mida no ser catalana i .. representa nostre poble i territori ? ) Fa 4 mesos
Aquest ésser no mereix cap comentari, ço és : què pot esperar ningú d'una criatura sense consciència que sí vista envers el compte corrent ? PD : sembla mentida amb aquesta edat, adulta i madura (!?), amb veu i vot i, potser, mare o futura mare de familia, tingui aquesta ment, tingui aquesta ànima !
Lorena la boja Fa 5 mesos
Qui els va pagar les últimes eleccions amb la gran i cara propaganda de la Inés Arrimadas? La Lorena va a favor del que li paga el sou: quan treballava a l'administració de Tarragona cridava INDEPENDÈNCIA a la Via Catalana, ara rep el sou gràcies a Cs dons a fer de mico de repetició d'aquests. A més té un complexe d'inferioritat en front d'Arriamada que li fa dir més bestieses. Si perd vots (ole) caurà i ho sap.
Dos pájaros han empezado a cantar Fa 5 mesos
Espero impaciente su opinión sobre sus alegres trinos.
adolf Fa 5 mesos
Cada partit busca una bossa de vots en determinats espais de la ciutadania i Ciutadans el va trobar en un espai que estava vuit i que el formen falangistes, friquis, garrulos i tot allò que mostri odi a Catalunya, en fi, son els seus votants i no poden aspirar a res mes i en conseqüència el seu discurs te que estar d'acord amb qui el vota..
Ben cert Fa 5 mesos
Molt bon anàlisi de l'estratègia del lamentable partit hooligan per excel·lència
Victor Fa 5 mesos
Política macarra. Es tot el que saben fer. I la util.lització de les victimes del terrorisme real ha sigut d'una baixesa impossible de perdonar.