Lorena, el 'troll' teloner

"Els insults al president Torra i les faltes de respecte als independentistes l'han convertit en el troll més sobreactuat de la política catalana"

Inés Arrimadas no va arribar a l'any i mig com a cap de l'oposició al Parlament de Catalunya. Tot i encapçalar la llista del partit més votat a les eleccions del 21 de desembre de 2017, va renunciar reiteradament a presentar candidatura com a presidenta de la Generalitat. I quan li ho van oferir, va marxar a Madrid. Arrimadas no ha deixat cap mena d'herència política o ideològica a Catalunya, però sí que ha creat una escola d'agitació propagandística que ha arribat a connotar la identitat del partit i la seva acció pública.

 

Ciutadans ha seguit una curiosa -però eficaç- estratègia de comunicació. D'una banda, ha aprofitat qualsevol context extrem per cridar l'atenció dels mitjans de comunicació madrilenys des d'una perspectiva de superioritat colonial. Albert Rivera, per exemple, ha anat a provocar a la ciutadania d'Altsasu, on el seu partit té zero representants, de la mateixa manera que Inés Arrimadas ho ha fet a Amer, on hi ha l'origen familiar de Carles Puigdemont. L'escenografia sempre és la mateixa; passejada per la plaça del poble amb la intenció de recollir uns quants insults per a ús dels informatius de les cadenes de Madrid. Una càpsula mediàtica protegida per la policia que es crea i es desfà en mitja hora amb l'únic esforç del viatge. Ahir Rivera hi va tornar a la plaça del Mercat de Vic amb idèntic resultat.

 

 

Però ordinàriament -i mai millor dit- aquesta funció l'assumeix, a Barcelona, Lorena Roldán. No gaire gent és conscient que Roldán és la cap de l'Oposició al Parlament de Catalunya. Però els insults al president Torra i les faltes de respecte als independentistes l'han convertit en el troll més sobreactuat de la política catalana. I el pitjor és que les enquestes no li posen fàcil el salt a Madrid. No només això, sinó que es pot trobar les dues dives de l'espanyolisme -Cayetana i Inés- de retorn a la gira catalana, almenys durant la campanya. Vida dura, la del troll teloner.

 

Comentaris (6)
Narcís ( quin habitant àdhuc politicastre de regió castellana o comunitat - gens - autònoma parlaria així de sa terra ? ..verament manifesta fora mida no ser catalana i .. representa nostre poble i territori ? ) Fa 24 dies
Aquest ésser no mereix cap comentari, ço és : què pot esperar ningú d'una criatura sense consciència que sí vista envers el compte corrent ? PD : sembla mentida amb aquesta edat, adulta i madura (!?), amb veu i vot i, potser, mare o futura mare de familia, tingui aquesta ment, tingui aquesta ànima !
Lorena la boja Fa 24 dies
Qui els va pagar les últimes eleccions amb la gran i cara propaganda de la Inés Arrimadas? La Lorena va a favor del que li paga el sou: quan treballava a l'administració de Tarragona cridava INDEPENDÈNCIA a la Via Catalana, ara rep el sou gràcies a Cs dons a fer de mico de repetició d'aquests. A més té un complexe d'inferioritat en front d'Arriamada que li fa dir més bestieses. Si perd vots (ole) caurà i ho sap.
Dos pájaros han empezado a cantar Fa 25 dies
Espero impaciente su opinión sobre sus alegres trinos.
adolf Fa 25 dies
Cada partit busca una bossa de vots en determinats espais de la ciutadania i Ciutadans el va trobar en un espai que estava vuit i que el formen falangistes, friquis, garrulos i tot allò que mostri odi a Catalunya, en fi, son els seus votants i no poden aspirar a res mes i en conseqüència el seu discurs te que estar d'acord amb qui el vota..
Ben cert Fa 25 dies
Molt bon anàlisi de l'estratègia del lamentable partit hooligan per excel·lència
Victor Fa 25 dies
Política macarra. Es tot el que saben fer. I la util.lització de les victimes del terrorisme real ha sigut d'una baixesa impossible de perdonar.