La pica catalana a Flandes

"Puigdemont és el que queda dempeus de la jornada de l'U d'Octubre"

Marchena, Zaragoza, Lamela, Llarena... Tots aquests noms són protagonistes essencials de la política catalana. Ni es presenten a les eleccions ni els cal per manar, perquè ells són els que administren el poder de l'Estat sobre els partits, les institucions i els ciutadans de Catalunya. Aquesta gent -els noms concrets són el de menys- són els que han decidit, per exemple, que els membres del Govern anterior s'estiguin a la presó sense judici i els que han convertit, per la seva cara, milers de policies armats i violents en víctimes atemorides dels votants de l'U d'Octubre. Tot s'hi val. Cap de nosaltres els importa.

 

Només hi ha un límit: Waterloo. Carles Puigdemont i el seu equip polític i jurídic -com els de la resta de l'exili- mantenen una intensíssima feina de denúncia que a Madrid no saben ben bé com contrarrestar. Puigdemont ha aconseguit, ni més ni menys, que el sistema jurídic de la República Federal Alemanya hagi entrat en el fons de la suposada violència i els jutges espanyols s'hagin hagut d'empassar les seves euroordres, que retiren amb el mateix posat que marxen els friquis ofesos dels platós madrilenys. L'exili belga és l'únic límit, l'amenaça latent que fa que Marchena intenti semblar alguna cosa semblant a un jutge per la tele, mentre amaga els pals i les coces dels seus policies rabiosos, les arbitrarietats contra el Parlament i aquesta legislació electoral a mida.

 

 

No només això. Ara faran sentències a mida, amb les gradacions que els semblin, els trasllats a Catalunya que els doni la gana i els beneficis penitenciaris que els passin pels nassos. Tot per la seva pàtria... En definitiva, Puigdemont és el que queda dempeus de la jornada de l'U d'Octubre. La pica catalana a Flandes.

 

Comentaris (9)
Anti fAdAralistU Fa 9 mesos
Amb rucs com tu no es gens casual que aquest pais vagi com va. FET UNA MERDA I SENT LA RIOTA FEIXISTES I MAMATS INCLOSOS PER MES PRCESITAS ASTURIANES que els hi regaleu
federalista Fa 9 mesos
si un covard, un fugit de la justicia, i un traidor a catalunya i als seus, aco es el pastisser, cot per molt que tinguis que llepar-li el cul per rebre la subvencio, i la titella que ha posat a la generalitat es un xenofob i un supremacista
Pere Fa 9 mesos
El teu llenguatge delata la persona que ets
TSSO Fa 9 mesos
L'alliberament de Catalunya només es podrà aconseguir des de la llibertat del MHP PUIGDEMONT i els exiliats, la unitat de la gent i la generositat dels partits polítics.
Joan Fa 9 mesos
Som'hi, que el somni és més proper que no sembla.
Ricard Fa 9 mesos
És l'únic que ens queda més enllà d'anar lamentant, protestant i denunciant la ignomínia del judici als nostres presos, a banda de la brutalitat de l'1-O. I no és poc si tenim en compte la influència que els exiliats poden exercir a Europa i com treuen de polleguera l'unionisme
Maria Fa 9 mesos
I al nostre President, molts de nosaltres, l'està menystenint. Endavant President!!
Beatriu Fa 9 mesos
Bon article. Ja hem pogut veure les diferències en els tractes de favor en les eleccions espanyoles en els que no volen la nostra llibertat.
I que duri i per molts anys! Fa 9 mesos
I que duri i per molts anys. Gràcies MHP, gràcies Clara, Toni, Lluís, Meritxell i especialment als admirables advocats, pel bons que són i per haver volgut defensar els catalans. Entre tots, som imparables, no ens podran aturar.
Som.hi Fa 9 mesos
Endavant i sempre