La JEC es radicalitza

"Els integrants de la JEC -alguns d'ells trolls espanyolistes a Twitter en el seu temps lliure- assetgen amb fúria espanyola els partits independentistes"

Després d'intentar boicotejar la candidatura de Carles Puigdemont al Parlament Europeu, ara la Junta Electoral Central (JEC) es dedica a tractar d'impedir que Oriol Junqueras pugui participar en el debat de caps de llista que organitza, com sempre, la televisió pública catalana. Els integrants de la JEC -alguns d'ells trolls espanyolistes a Twitter en el seu temps lliure- assetgen amb fúria espanyola els partits independentistes, fins a l'extrem de dificultar, patèticament, la campanya electoral de Puigdemont i Junqueras. Fanatisme inútil.

 

L'Estat espanyol té una llarga tradició a l'hora de practicar el sabotatge electoral. La pròpia ERC, malgrat ser el partit del retornat Josep Tarradellas, va ser l'últim partit català en veure legalitzades les sigles, amb el perjudici corresponent. Al País Basc, una llarga llista de partits van ser il·legalitzats, fins el punt que Patxi López va arribar a lehendakari gràcies a que el sistema electoral espanyol va llençar més de cent mil paperetes de l'esquerra abertzale a la paperera. I ara és l'organisme arbitral, la JEC, qui posa obstacles contra els que considera enemics de l'Estat i el règim polític vigent.

 

 

Davant de tots aquests abusos el recurs més eficaç és la unitat. Si els candidats de JxCat i ERC no poden debatre, doncs que ho facin entre ells els partits del 155. Perquè el debat real no és entre opcions ideològiques, sinó entre democràcia i autoritarisme.

 

Comentaris (6)
Antònia Fa 9 mesos
Merda de país fet a la forçe de les armes Marxem ja. Visca la República Catalana
el teu Fa 9 mesos
Sr. Cot, en algunas democracias europeas la presencia de partidos independentistas está prohibida, pero nada es Europa y no son radicales; algunos indepres pretendiendo hacer listas de buenos catalanes para cuando llegue la República Bananera de Caspaluña es también super mega democrático ... todo risas y sonrisas ;)
ramon rt Fa 9 mesos
Arguments de miserables anticatalans que no tenen idea d'on viuen. Són molt mala gent.....
Josep Sierra Roca Fa 9 mesos
La JEC ja fa temps que està radicalitzada. Us ho dic jo que la vaig patir al desembre del 17 junt amb els Avis i Àvies de Reus.
Elia Fa 9 mesos
Mireu, si en els debats no hi poden ser tots els partits, no cal veure'ls, O sento per TV3, però com que no em calen debats per saber a qui he de votar, doncs amb debats de constitucionalistes, tele tancada..
Refresqui conceptes, Sr. Cot Fa 9 mesos
La Melero i la Moliner dient bestieses a TV3% no és un debat. I els monòlegs de la Rajola tampoc.
Kingunxul Fa 9 mesos
Posi a ventilar les neurones que no rutllen
TV3 Fa 9 mesos
Què li està passant a TV3, la nostra.