Qui són les inspectores, conseller?

"Les inspeccions de treball estan pensades per protegir els drets dels treballadors, se suposa que no per conculcar-los"

Dues inspectores de Treball entren en un bar del barri de Gràcia i es dediquen a intimidar una cambrera perquè es nega a passar-se al castellà. No només això, sinó que tenen la barra d'amenaçar la treballadora i el responsable del local amb empaperar-los de denúncies, després s'encaren amb la resta de clients de l'establiment i, finalment, es neguen a identificar-se mentre truquen als Mossos. El numeret acaba amb les dues funcionàries marxant del local després de deixar-li una citació al propietari. Tot plegat, una actuació digna d'aquella secretària judicial que demanava un helicòpter per sortir del Departament d'Economia.

Però si bé és greu l'actuació d'aquestes treballadores públiques, ho és tant o més el silenci del Departament de Treball, que no ha respost a cap de les demandes d'informació que s'han fet, de forma insistent, des de 'Tot Barcelona'. La conselleria que dirigeix Chakir El Homrani hauria de ser la primera interessada en defensar els drets dels treballadors, inclosos els lingüístics. De fet, les inspeccions de treball estan pensades per protegir els drets dels treballadors, se suposa que no per conculcar-los.

 

Es tracta d'un cas flagrant, on tots els testimonis són coincidents. A més, hi ha dues inspectores de treball i una patrulla dels Mossos que deuen haver subministrat informació a l'administració catalana. Continuem esperant una resposta perquè volem saber qui són aquestes funcionàries i quines mesures s'han pres per esclarir els fets.

 

Comentaris (18)
Ramon Fa 2 dies
Ens diuen que llegim bé, per haver entès que són funcionàries de la Generalitat. D'on voleu que entenguem que són, només llegint el títol d'aquest article?
ciutada del mon Fa 2 dies
el cot i algu hiperventilat del foro com l'exterrorista jordi, suis, catala de brazil i de zeta reticuli,tambe dient bajanades i expulsant bilis odi i merda per la seua boca, el cot perque els del 3 per cent ara indepres li subvencionan el pamflet i el tarat de jordi suis, perque es un nazi i un xenofob de merda que en qualsevol pais estaria tancat per incitacio al delicte d'odi, amb l'altre tarat del foro el corrupgent ramon.
Au, puja a la burra psoericista per españadura Fa 2 dies
Ciutada de les clavegueras borboniques, españa, rates y corrupció (ERC) sou purs psoecialistes del gal.sanchez.155. Ni principis ni dignitat, junqueras traidor i venut al regim franquista del 78
Jöel Fa 2 dies
Ets de VOX ?
Junqueras, gracies, espanyol lluent Fa 2 dies
Erc partit per la destruccio del català, pobres psoecialistos catolics
Fran BCN Fa 2 dies
Les inspectores deuen ser dues dones amargades garrules, sinó no es pot entendre.
O no Fa 2 dies
Potser la amargada i garrula és la cambrera, a part de cerril i mala professional: en hostaleria el cambrer s'adapta a l'client i no a l'inrevés amb independència de la llengua. O aquesta cambrera li parlaria tossudament català a un anglès que no ho entén?.
Ramon Fa 2 dies
El doctor té raó. No, no poden ser de Súmate. El de Súmate, Rufián, per exemple, tenen aquest odi pel català però certament no me'ls veig havent passat oposicions. Només satisfan un dels dos trets que coneixem del perfil.
Conseller de vergonya, erc traidors per l'extermini del catala. Fa 2 dies
Conseller fot el camp racista, espanyold'erc.españa. Junqueras que esperes a expulsar d'erc aquest franquista totalitari i racista com cal? Com es possible un racista com aquest a la Generalitat? Junqueras ets un desgraciat per la destruccio del català
Lleida Fa 2 dies
Gràcies ERC.fora la Generalitat de Vichy!;!!
2020 Fa 2 dies
I volem ser república?, qui s´ho creu aixó, amb aquestes autoritats tan porugues, que collons volem fer, foc nou i ja està, no n´hi ha d´altra.
EldeGracia Fa 2 dies
Al conseller moro només l'interessen els MENA.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 dies
Sorpresa ! Ni l'Ara, ni El Punt Avui, ni Vilaweb, ni Nació Digital, ningú no en parla. Silenci vergonyant i vergonyós.
David Fa 2 dies
De l'Ara no m'estranya gens. L'Ara és d'ERC. I van ser els primers a abaixar el cap al 2017 i a treure l'anunci del Referèndum. Amb aquesta actitud no farem res.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 dies
Anècdota. GOA State, India: La llengua Konkani és l'única oficial des del 1987 després de protestes durant el 1986 on 7 defensors del Konkani foren assassinats. Fins i tot els Konkanis tenen més pebrots que vosaltres Catalans !
Jordi (Català i Suís) Fa 2 dies
Durant més de 40 anys han maldat per amagar la realitat insistint en què no hi ha conflicte lingüístic. És clar que no n'hi ha ! L'Aracil deia als 70 i 80 que no hi ha guerra entre llengües sinó entre les nacions que les parlen. Volen eixamplar la base independentista parlant Espanyol ! Volen evitar el conflicte demanant als Catalans que se sotmetin a l'Amo Espanyol i que parlin la llengua d'aquesta nació de cafres i bàrbars. L'Aracil deia que calia adoptar l'Anglès massivament per bar
Jordi (Català i Suís) Fa 2 dies
Anys 70: molta gent duia enganxines "En Català si us plau !" Si ho feieu ara us apallissarien Colons i Ocupants Espanyols. Recordo uns pares espanyols que deien que volien que llurs fills esdevinguessin catalans ! Sabeu què era el pare ? Guàrdia Civil Espanyol de la Caserna de Navas a BCN. Fa això 40 anys! Les elits varen cagar-la en tot el que fa a la llengua i varen sembrar la merda actual.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 dies
Però allò que és més vergonyós des del setembre 78 (decret ensenyament català), és ni el Govern Català, ni el Parlament,Català hagin defensat durant 42 anys els Catalans de les agressions dels Espanyols Colons i Ocupants. Silenci total. Cada visita a CAT és una tortura espanyola. És com anar a un país estranger. I ho és. De fora vingueren i de casa ens tragueren.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 dies
Qui són? Doncs simplement Colons Espanyols. Si han nascut a CAT a partir del 1978 vol dir que han tingut immersió lingüística i que han après el català a escola. Pertanyen probablement a la 2a generació dels Estrangers Espanyols emigrats a CAT i que parcialment odien tot el que put a Català i es comporten com a Ocupants. Més hipòtesis... suite.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 dies
La Generalitat - tots els polítics catalans - mai no han defensat els Catalans de les humiliacions i de les agressions pel fet d'exercir de Catalans i d'exigir que ens parlin català. 1998: aeroport BCN, lloguer de vehicle /Hotel Barceló Sants, recepcionista parlant anglès i Espanyol a mi ! I sempre així fins ara que sembla que els Catalans es revolten.
Ramon Fa 2 dies
Alts funcionaris de la Generalitat exigint-li parlar castellà humilien la cambrera i humilien Catalunya. Aquestes miserables deurien ser de Ciutadans. O de Súmate.
Doctor Strangelove Fa 2 dies
Bona Ramon! Aposto el que convingui a que són de Súmate.
Vvv Fa 2 dies
No són funcionàries de la GenCat. A veure si llegiu bé
TENIM ELS POLÍTICS QUE ENS MEREIXEM ??.... Fa 3 dies
Ni els polítics de JuntsxCat i encara menys ERC tenen pebrots de fer ABSOLUTAMENT RES. Ja hem vist com en Buch ha permès que actuessin els Mossos després de la Sentència (igual que PN's). I d'ERC què em de dir... foten vergonya aliena. En Torrent ja s ha carregat 2 Presidents de la Generalitat. Des del 2 d'octubre del 2017 només han abaixat el cap, un cop i un altra, un cop i un altra.....