Felipe, el jou i les fletxes

"El més brutal és que l'únic argument que cita Felipe González contra les urnes a Catalunya són els Reis Catòlics"

"Tant és que siguin el 47% o tinguin la meitat més un. Què passa? Que en aquest cas poden ignorar les regles? No. I si es fa en nom de la democràcia és encara pitjor"... Quan el règim vol fer una advertència seriosa, sovint, ho fa en aquest format; col·locant Felipe González a la portada d'El País del diumenge. I més encara si es tracta del diumenge previ a la Diada. González és el Senyor X de moltes coses, una de les quals és el sistema de clavegueres ideològiques i propagandístiques que han conformat l'opinió pública més crèdula i submisa del món occidental.

El fet és que l'expresident socialista está marcant el territori del futur més immediat. El que diu, obertament, és que no s'ha de negociar res amb les institucions catalanes i menys encara oferir alguna mena de projecte per a una Catalunya més o menys federalitzant. És més, ni tan sols s'ha de considerar els partits sobiranistes com a interlocutors vàlids. I si això fa que l'opció independentista esdevingui majoritària en els pròxims temps, doncs no passa res perquè l'Estat pot ignorar-ho perfectament. El cinisme de González -llegendari- és prou desvergonyit com per descomptar una victòria inapel·lable dels independentistes en un futur proper i anunciar, des d'ara, que no servirà per a res perquè és l'Estat qui té la força.

 

El més brutal és que l'únic argument que cita Felipe González contra les urnes a Catalunya són els Reis Catòlics: "Hi ha una realitat que es diu Espanya (...) des de fa cinc segles". Isabel y Fernando, el jou i les fletxes. Del PSOE a Vox, passant per l'Ibex.

 

Comentaris (10)
Groc Fa 5 mesos
Ja una dita amb castellà,que procurare traduirla Amb tots els ports descarregant algun "besuc" Dedicat al opinador TAIA fa 26 minuts.
federalista Fa 5 mesos
si cot si un paio que va ser el mes votat a catalunya tres o quatre vegades abans de que la burguesia corrupta del 3 per cent, que per cert et paga a tu amb lo robat, va decidir que es millor ser independents amb allo d'estat propi, per a que les seues tropelies s'amagen en l'estat carolingi amb un poder judicial corrupte i nomenat a dit ,segons la constitucio del jutge vidal. perque no dius mai aixo cot, ah que qui paga mana encara que siga un lladre corupte no cot jajaja.
Joan de Canyamars Fa 5 mesos
Segons aquest Sr., la democràcia es la imposició de la força. I com que Espanya te l'exèrcit. Recordem perfectament que l'actual, és continuació del que va guanyar la guerra contra el poble i va exterminar la part del propi exèrcit que va defensar la República. Els reis catòlics unificaren la corona no els diferents reines que regien cada un (Isabel de Castella i Ferran d'Aragó) Com es pot ser tan cínic i mentider?
Joan Fa 5 mesos
El Rei Fernàndez de Antequera era de Castella de la Família Transtamara, el clero el va imposar, l'església catòlica
Tela Fa 5 mesos
I erc "pactant" amb aquests.
Res Fa 5 mesos
Res a fer amb Ñ La nostra solució ha de venir d'Europa.
Pocs escrúpols que empitjoren amb el temps. .. Fa 5 mesos
El seu pregonot i la DEMÒCRACiA són antagonics. Volen fer passar per Estat de Dret una Nyordia totalitària i feixista. Bunyoler de l'afer de la cal viva. Desgraciat carcamal.
Jaume Fa 5 mesos
Com li supura el franquisme-feixisme-falangista.
Miquel Fa 5 mesos
Un matrimoni si no va bé, hi ha la opció de divorci clar. O encara que la piqui la dona no té dret a separarse i ha de tenir permís del marit via bilateral?
Joanb Fa 5 mesos
Els reis catolics van ser els que van expulsar a tots els que no van voler convertir-se al cristianisme, oi? Els van robar tots els seus bens i els van desnonar. Els van fer fer milers de quilòmetres a peu fins a l’Àfrica. La unitat per a aquesta gent és sinònim d’uniformitat. La mentalitat uniformada dels ñ té una explicació històrica. Tot seguit va venr això de “hablame en cristiano”. A les amèriques van robar, matar i violar tot el que van voler. Ñ no ha canviat gaire des d
Ricard Argentona Fa 5 mesos
Felipe compra ( o millor ben) el relat de "la democràcia no es tal si no es segueixen les normes" i a l'hora critica la URSS, China, Turquía quan vulneren drets i empresonen disidents.