Els del fanal ens condemnen

"Tanta borratxera espanyolista els va deixar abraçats al pal d'un llum que hi ha just davant de la porta principal del Santiago Bernabeu"

Cornetes agudes, tambors repicant, uniformes de colors, soldats marcant el pas, avions volant baix, tancs aixecant el paviment, crits patriòtics i un mar d'ensenyes bicolors... Quan, de cop, la bandera que queia del cel com una metàfora de la immaterialitat d'Espanya va i s'enclasta contra un fanal. Un humil fanal de d'enllumenat de l'ajuntament. Tanta borratxera espanyolista els va deixar abraçats al pal d'un llum que hi ha just davant de la porta principal del Santiago Bernabeu...

 

La desfilada del 12 d'octubre commemora el descubrimiento i posterior saqueig d'un lloc que estava ple de gent que ni els necessitava per a res ni els havia cridat per a què els sotmetessin. Un fet que només va afavorir aquelles elits i els seus descendents actuals, els que concedeixen privilegis i galons, els que proporcionen togues plenes de xapes lluents que ocupen les butaques barroques de sales majestuoses.

 

 

Són aquesta mena de gent els que condemnaran la voluntat majoritària d'un poble a través dels seus representants democràtics. Imagineu-los a tots ells vestits com la gent que va pel carrer, com nosaltres. L'únic que semblaria normal és el borratxo que acaba abraçat al fanal.

 

 

 

Comentaris (5)
Rossend Fa 4 mesos
"L'únic que semblaria normal és el borratxo que acaba abraçat al fanal." Tu tros d'ase, no tens cap argument que el "tu mes" Es diria que ets l'Arrimadas...
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CULER I CATALÀ EMPRENYAT ,, SI CULER EMPRENYAT PER QUE FA MOLTS ANYS QUE NO TENIN UNA CHAMPIONS QUE NO LA SABEN GUANYAR Fa 4 mesos
Aqui el culpable va ser EL Ajuntament SI , Per no retirar treura LAS FAROLES .. No sabia que era UN PERILL per el PARACAIDAS . Ara si poden dir ESPAÑA SE A DADO DE NARICES CON UNA FAROLA ..
Al autor Fa 4 mesos
¿a tí es que te da coraje España?. No se trata de Cataluña. Lo que realmente no soportáis, los de vuestra cuerda, es la propia existencia de España. Que equivocados estáis...anda, vete a guaterlú....
"L'únic que semblaria normal és el borratxo que acaba abraçat al fanal." Fa 4 mesos
¿Se refiere a Torra? La ratafiía es buena. Y los 131 faroles en las altas cumbres son una bella representación simbólica de la Via Ponsati hacia la República. Aunque innecesaria, porque a estas alturas hay que ser realmente idiota para no haber descubierto de qué va la fiesta.
Victor Fa 4 mesos
Un fanal amb estètica de polígon, tot cal dir-ho. I l'espectacle absolutment decimonònic, a part dels de la bandera del pollastre, que no eren pocs.