Esquerdes a l'Estat

"Encara no hem mesurat adequadament les conseqüències de l'impacte brutal de la sentència del Tribunal de Luxemburg contra el Suprem espanyol"

El fantasma de Vox recorre l'Estat espanyol. Ara els neofalangistes han anunciat que acusaran de prevaricació a l'Advocacia de l'Estat si el seu dictamen no s'enfronta clarament a la sentència del Tribunal de Luxemburg. És a dir que Vox, un partit que sorgeix de les entranyes del funcionariat espanyol (significativament, va guanyar a Ceuta, una ciutat que és poc més que una concentració de militars, policies, jutges i funcionaris en general) utilitzarà els tribunals per atacar una altra part de l'Estat, com és l'Advocacia. I tot per carregar-se l'actual govern espanyol en funcions. Dit d'una altra manera, una part de l'Estat es revolta contra una altra

 

Encara no hem mesurat adequadament les conseqüències de l'impacte brutal de la sentència del Tribunal de Luxemburg contra el Tribunal Suprem espanyol. La sentència apressada de Marchena i la instrucció delirant de Llarena aniran caient a trossos fins que s'esfondrin estrepitosament d'aquí a uns anys al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg. Una perspectiva que ja està generant aprensió entre una part dels magistrats del Tribunal Constitucional, que no veuen clar acabar, personalment i professionalment, com a empestats jurídics davant dels seus col·legues europeus. Hi ha resistència a l'altra banda de Vox.

 

 

Luxemburg ha obert la primera via d'aigua en el cuirassat judicial madrileny. Tot indica que una part de l'Estat intentarà arreglar-la, mentre que una altra lluita  a mort per posar les calderes del vaixell a tota màquina. El desconcert comença a palpar-se.

 

Comentaris