Ens envien a la presó

"No hi ha prou democràcia perquè hi hagi diàleg. Ens han condemnat a nosaltres per la violència d'ells"

Ens han condemnat pel que volem, que és una conseqüència del que som. Amb sentències d'aquest nivell, l'Estat espanyol intenta blindar i eternitzar una relació de jerarquia i subordinació i, sobretot, atemorir la societat catalana de cara al futur, confrontant-la a una amenaça de represàlies duríssimes, en el sentit clàssic de la pròpia història política d'Espanya. Madrid ordena violència, presó i exili. No hi ha camí del mig, no hi ha tercera via... No hi ha prou democràcia perquè hi hagi diàleg. Ens han condemnat a nosaltres per la violència d'ells.

 

Davant d'això, només hi ha el camí de la desobediència social i de la lluita política. Els carrers s'estan omplint de persones que no responen a sigles ni enquadraments, que no tenen interessos electorals ni més compromís que una democràcia viable i la llibertat del seu país. En conseqüència, tenim dret a exigir als partits no subordinats que la pròxima campanya electoral sigui impecablement unitària.

 

 

Després d'aquestes condemnes, la República Catalana ha passat de ser un projecte convenient a l'ingredient imprescindible per a una democràcia plena. Endavant, doncs.

 

Comentaris (9)
Josep Sierra Roca Fa 4 mesos
El "selvatge" (per lo de la llei del més fort, la llei de la selva) "reino de españa", continua la seva lluita contra tot tipus de Principis i Valors Humans i Socials pels catalans; han sortit del Humanisme social i, per tant, de la Democràcia com a forma de convivència.
Els carrers seran sempre d'ells Fa 4 mesos
Els carrers s'estan omplint de jovenalla innocent que continua creient lo que els hi diuen gent que no sap ni qui son ni amb quin objectiu ho fan. De moment , un noi ha perdut un ull i un altre un testicle. Mentrestant els del tsunami ben assegudets a les seves poltrones. A veuer si us entereu: el Tsunami son els pares processistes!
BoicotTotalAlsEspanyols Fa 4 mesos
El connard Javier Moreno Sánchez parla a la Tribune de Genève. Compara CAT amb el municipi de Lancy al Canto de Genève. https://www.tdg.ch/monde/europe/colere-catalane-cour-supreme/story/24125982
Asterix&Obelix Fa 4 mesos
Als anys 30 i 40 el Mal encarnat a la Terra era el Poble Alemany que adherí massivament al Nazisme. A Europa ara i aquí el Mal encarnat són els Espanyols. Aquesta nació és un càncer i l'única via per desempallegar-nos-en és llur destrucció. La neutralització del Mal va tenir un preu molt elevat. Primer de tot els Catalans han de prendre consciència que el Mal són els Espanyols, siguin els d'Espanya, siguin els qui ocupen i colonitzen el sud dels PPCC.
Deje de decir chorradas Fa 4 mesos
Tonto...
Català Fa 4 mesos
Al club europeu li importa ben poc el judici farsa ple d'incongruències d'aquest estat soci. De fet mai ha anat pels pobles europeus de gent corrent i humil. El 45, després de la victòria aliada, va quedar pales amb el manteniment del dictador Franco que va comportar la vena als ulls de Europa amb l'assassinat de milers de republicans a mans dels feixistes.
el teu Fa 4 mesos
¿"Ens"? Nada, nada "les" ... todo sonrisas ;)
Pere IV Fa 4 mesos
"F.I.E.S." (Fichero de Internos de Especial Seguimiento) que podeu consultar a Internet és un règim penitenciari, aplicat de fa quinze díes a un, almenys, dels CDR detinguts per la GC el passat 23 de Setetembre. Per condicions extremes d'aïllament i incomunicació és considerat com a "tortura blanca" i s'aplica als acusats de terrorisme. Guantànamo no és només a Cuba. Quí en parla? Quí ho denuncia ? Felipe VI, espanyols, catalans, europeus,,, Vergonya !!!
federalista Fa 4 mesos
jajaja cot l'ultima frase no te la creus ni tu, de debo et paguen i subvencionen, generosament es clar la burguesia lladre del 3 per cent perque diguis les bajanades que dius,la republica catalana ha passat de ser un projecte convenient a l'ingredient imprescindible jajaja cot t'has superat noi ja et pot pagar el mas i els pujolets ben pagat que vas a millor cada dia jajaja es broma es clar.
Tu federalista? Tu-ru/ru Fa 4 mesos
Ets un psicòpata i un sociòpata, in feixista desvergonyit i desacomplexat,. A cagar a la via!!!
Pere IV Fa 4 mesos
Esteu feu comèdia amb un llengüatge eufemístic, indefinitori d'aquest estat tirànic, neofeixista i CRIMINAL, que no goseu denunciar amb les paraules que caldría; llenguatge revelador d'hipocresia i falsa indignació i, en el millor dels casos, demostració del vostre terror-pànic a la repressió en totes les seves formes i, en concret, a la presò. Prou censura a David Raventós !! LA MENTIDA A TV3 !! Denúncia del régim carcelari inhumà (FIES) aplicat als CDR detinguts !!!