Con Rivera, sí

"No existeix cap possibilitat de canvi ni de regeneració a Espanya perquè és el propi Estat qui veta aquesta possibilitat"

No fa ni cinc mesos que la militància i simpatitzants del PSOE ho van deixar molt clar. “Con Rivera, no”, van cridar des del carrer Ferraz de Madrid, davant de la seu dels socialistes. Aquell 28 d’abril Pedro Sánchez va guanyar les eleccions espanyoles, però els seus votants no volien que pactés amb Ciutadans. Ara es tornaran a repetir els comicis i veurem quin escenari en resulta. Però el que està clar és que l'Estat -amb el règim del 78 intacte- no falla. Sánchez no ha volgut pactar amb Pablo Iglesias perquè Espanya no s’ho pot permetre. El sistema ha d’estar governat pel sistema.

De fet, el mateix Pedro Sánchez ho ha reconegut: “Amb Podemos a la Moncloa no dormiria”. I, a més, ha situat Catalunya al capdavant dels motius que han impossibilitat un acord amb el partit de Pablo Iglesias. Tot claríssim. Ara ja ho sabem, al poder, a Espanya, no poden arribar partits que rebutgin l’actual sistema. No existeix cap possibilitat de canvi ni de regeneració perquè és el propi Estat qui veta aquesta possibilitat.

 

Així les coses, les opcions per governar Espanya són poques: PP, PSOE i Cs -i ai, que algú no necessiti a Vox per governar!-. Que vigilin els votants socialistes, que no acabi tot amb un “Con Rivera, sí”. Aquestes seran les quartes eleccions en quatre anys a l’Estat. I serà així bàsicament perquè hi ha coses intocables: el règim del 78 i la unitat d’Espanya

 

 

 

Comentaris (3)
Homer Fa 5 mesos
El sr. sánchez está llevando a cabo una política copiada de franco disfrazado de"socialista". Ha empezado a eliminar partidos políticos.
Pol Fa 5 mesos
Això és el que pasa en una dictadura..segurament les instruccions venen dades per el "preparao"
Josep Sierra Roca Fa 5 mesos
Estic totalment d'acord amb l'anàlisis de la Nerea. El "reino de españa" encara no ha entrat no ja a la nostra era contemporànea, sino que ni tant sols ho ha fet a l'era moderna; segueix, encara, anclat a l'edat mitjana. Tant sols cal veure a la Història, les seves més que nombroses guerres inclosa aquesta última que està fent contra Catalunya.