Cayetana i Inés, castigades a Barcelona

"Les dues vedettes de l'espanyolisme es veuran forçades a tornar a l'escenari barceloní"

Sé que és una petita maldat, però a mi em fa una certa gràcia que la repetició de les eleccions espanyoles impliqui el retorn obligat a Catalunya de Cayetana Álvarez de Toledo i d'Inés Arrimadas. Les dues vedettes de l'espanyolisme es veuran forçades a tornar a l'escenari barceloní com una reposició teatral d'una obra que ja va passar, amb més pena que glòria, per la cartellera de fa temps. Una mena de sainet amb les dues protagonistes envellides i gastades per uns diàlegs dolents i un atrezzo tronat que no dissimula la trampa i l'engany.

Dues dives que simbolitzen la fúria espanyola des dels dos origens socials que aguanten el sistema. Una és la marquesa, titular des de fa generacions d'un lloc a la llotja del regne, la que fueteja i menysté els indígenes indignes que gosen discutir l'ordre visigòtic. L'altra és la filla del policia, la que es guanya un lloc privilegiat dins del servei gràcies a ser l'olfacte del poder. Les elits madrilenyes no se surten mai dels guions depredadors de La escopeta nacional i Los Santos Inocentes.

 

En fi, el fet és que ja deuen estar pensant en quines maneres de muntar un parell de merders per algun poble amb pres polític o alguna facultat amb un grapat de joves de la CUP. Res, que em fa gràcia imaginar-les bufant i mirant al cel.

 

Comentaris (9)
Montse Pérez Fa 3 mesos
Ostres!No! L'article molt ben redactat, xrò a mi no.me'n fa gens de gràcia que tornin. No 🙏🙏 Tornar a soportar veure-les i sentir-les cada dia NO
D'on no n'hi ha no en raja Fa 3 mesos
El càstig és per als catalans demòcrates, que haurem d'aguantar aquest parell de franquistes, sense mereixens aquest mal
Jprats Fa 3 mesos
Vull pensar que per les nits no dormen tranquiles. Mireu si sóc innocent
TSSO Fa 3 mesos
És ben bé cert allò del que hi ha amics, enemics i companys de partit. Si les fan presentar per Barcelona serà un assassinat polític en primer grau. Voldrà dir que ja han estat amortitzades, portes giratòries i una pagueta qualsevol
Josep Sierra Roca Fa 3 mesos
¡¡Noooo!!! Si us plau... altre cop per aquí, ¡¡¡nooooooo!!!!
Homer Fa 3 mesos
El artículo tiene, a mi entender, un error , atribuye a estas dos señoras la posibilidad de "estar pensando",¡Imposible!
Ta luego Fa 3 mesos
Des del minut zero , oblidem-nos d'aquest parell de ha d'arres . Ni cas !!
Bon cop de falç Fa 3 mesos
Doncs aquestes dues vedettes, que les portin al "Molino" i qui les vulgui veure que pagui! Encara que pobretes, una es mes lletja que picar a un pare i l'altra quan obre la boca és una bruixa..o sigui que jo quan sortint per la tele...a canviar de canal!
jose Fa 3 mesos
Que les den por el flai a pelo