Arriba el cava sediciós!

"Enguany, la sospita contra el català traïdor ha recaigut en un innocentíssim anunci de Codorniu"

Ja és tradició, com la Nochebuena, el missatge del Borbó que aquell dia treballa i los peces en el río. Com cada any per aquestes dates vuelve, a casa vuelve el boicot contra el cava català, aquella acció que permet a les famílies de l'Espanya més espanyola participar -pares, nens i avis, tots units en comunió patriòtica- en la festa anual de la catalanofòbia; l'examen de les etiquetes a la prestatgeria dels centres comercials amb la sana i legionària intenció de descobrir i assenyalar les ampolles penedesenques per descartar-les amb un gest de menyspreu. Un ritual castís i ultraconstitucional, amb els consumidors espanyolíssims a la recerca del cava extremeny amb la mateixa obstinació que las muñenas de Famosa se dirigen al portal.

Enguany, la sospita contra el català traïdor ha recaigut en un innocentíssim anunci de Codorniu -tant se val que l'empresa traslladés la seu a la Rioja l'octubre de 2017- que es limita a desitjar "dedicació, paciència i molt d'amor" a tothom per celebrar el Nadal, els mateixos ingredients que ells atribueixen a la criança dels seus escumosos, que contribueixen a celebrar aquestes festes: "Per això, com cada any, ho tornem a fer"... Vaya, vaya. "Ho tornem a fer" no s'assembla a "ho tornarem a fer" de no sé quin de los iordis? Ahà! cava sediciós! A por ellos i boicot!!!

 

I així, un any més, torrons d'Alacant, mantecados de la Estepa i el rellotge de la Puerta del Sol. L'honor d'Espanya està salvat, els catalans han rebut el que es mereixen i els espanyols beben y beben i vuelven a beber cava d'Almendralejo. Salut, amigos!

 

Comentaris (19)
APAÑAMELAPELA Fa 2 mesos
Tal com diuen els castelladres: " la miel no se hizo para la boca del asno".
Jordi (Català i Suís) Fa 2 mesos
Al Manipur (estat d'India) varen ser prohibits els films en Hindi als cinemes. Fou el People Revolutionnary Front l'any 2000 que forçà això per impedir l'indianització del Manipur. I encara dura. Allà tenen allò que no tenen pas els Catalans.
EL rebaño indepe brinda con bilis y se atraganta con los polvorones. Fa 2 mesos
Feliz procés y próspera hoja de ruta nueva.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 mesos
Fa 20 anys a l'Alt Empordà. Parella gran espanyola amb 40 anys a CAT. Expliquen viatge a Andalusia per casament. Dinen a casa d'un cosí que és psiquiatra. El cosí es passa tot el dinar insultant els Catalans. Una altra parella espanyola amb 40 anys a CAT que escolta, explica que de vacances al poble a Andalusia li llençaren cubells de pixats al cotxe perquè tenia plaques catalanes. Tot això ben amagadet pels periodistes i polítics catalans.
Jordi (Català i Suís) Fa 2 mesos
L'odi dels Espanyols - incloent-hi bona part de la Colònia Espanyola a CAT - és tan antic, que no es pot pas comprendre com els Catalans i llurs líders independentistes encara parlen dels "nostres veïns Espanyols". O en Carod Rovira a Nació Digital no fa pas gaire de l'"Espanya amiga". Recordeu els autocars de la Generalitat que en Mas va enviar a Espanya a fer pedagogia?. Quan boicotareu tot el que és Espanyol incloent-hi llur llengua ?
Xavi Fa 2 mesos
Que no beguin res nostreeeeee .... Aixi ens queda mes quantitat de cava per les persones Gracies
Ja us està bé Fa 2 mesos
L'octubre de 2017 va revelar de quin costat esta cadascú. Codorniu és una empresa ubicada a La Rioja. Els catalans no hauríem de donar cap benefici a qui prefereix marxar a viure en una Catalunya independent. Jo compraré cava català. A Espanya que facin el que vulguin.
Sobre guztos, jo ho diuen que no hi res escrit. Fa 2 mesos
Quina pena, els catalans ens hem de fotre el cava i els ñols el Almendralejo, vaja uns Nadals.!!!
Ganxet Fa 2 mesos
Tot és molt simple: mai ens han pogut veure. Per molt que fem això no canviarà mai.
Juan Carlos de B Fa 2 mesos
Fa temps que miro les etiquetes i tot el que puc ni és español ni botifler. Parafrassejant alló d'abans alemanya que catalana... la versió més moderno Abans de qualsevol lloc que no sigui espanyata ni botifler. Y ahí lo dejo.
Sempre rebel Fa 2 mesos
Un boicot més ja no importa....ens han menyspreat, insultat, investigat, jutjat, empresonat, pegat, boicotejat, trinxat i anorreat la Generalitat...però els catalans debem ser molt burros, perque si fessim un boicot absolut als centres comercials i productes ecspañols (recordeu el que es va fer amb la Pascual?prou que ho van notar i es van ficar les piles....) doncs...aquí ho deixo. Jo fa molt de temps que miro etiquetes i compro sempre productes fabricats a casa nostra.
Emili sansegui Fa 2 mesos
Meteros vuestro meado que llamais cava donde os quepa
Jordi PV Fa 2 mesos
Jo a València faig el mateix, sempre que puc mire l'etiquetatge i deixe de comprar tot allò que bé de ña.
Xavi Fa 2 mesos
Codorníu es una gran cava amb les instal·lacions productives aquí, compra aquí i produeix aquí. A més fa diferents caves i de qualitat excel·lent. Si altres volen caves de pitjor qualitat ja s´ho faran. No es poden comparar un "600" i un Mercedes Benz.
jo Fa 2 mesos
Fachanet i Collonsriu dues merdes que no entren a casa, caves hi han per aburrir.
Artículo con el nivel habitual Fa 2 mesos
A brindar con bilis, en la mejor tradición de la revolución de las sonrisas. Salud, y que no se os atraganten los polvorones de Amer.
Lkeida Fa 2 mesos
Mai més serè espanyola. Nomes per la força de les seves armes. Faré tot lo possible per esfonsar-,la. Ni contribuiré amb res per ajudae-lis
enterrador Fa 2 mesos
cava de almendralejo ! bicarbonato y .....ahí lo dejo.
Trc Fa 2 mesos
Resulta que a les empreses catalanes que van treure la seu de Catalunya, a Espanya els hi fan boicot perqué continuen sent catalanes i aquí no les volem per botiflers, francament ho tenen malament.
R Fa 2 mesos
Així paguen a Espanya els botiflers catalans! Llàstima, no compro productes a empreses catalanes que tenen la seu social fora.
Ramon Fa 2 mesos
Espanya no ens vol ni botiflers. És més: Espanya no se'n refia plenament ni dels colons que voten sucursalista.