Amb Valls, 'sí se puede'

"Ada Colau és l'epíleg grotesc d'un moviment que va tenir la raó, però que va decidir no conservar-la"

Costa d'imaginar què poden pensar els antics acampats del 15M davant del vodevil polític que està organitzant Ada Colau. L'alcaldessa volta pels restaurants de Barcelona, revolucionada, amb l'únic combustible del suport de Manuel Valls, un personatge polític que sempre va menystenir els indignats de Stéphane Hessel ("aquest moviment no ha arrelat a França", assegurava l'any 2012). L'heroïna contra els bancs ressuscitada pel candidat a sou de les elits barcelonines. El sí se puede combinat amb els dinars del Círculo Ecuestre. Les assemblees de la PAH pactant amb els consells d'administració de l'Ibex-35...

 

Ada Colau és l'epíleg grotesc d'un moviment que va tenir la raó, però que va decidir no conservar-la. L'alcaldessa s'aferra a la butaca apel·lant a Pedralbes, abans que marxar per culpa dels altres barris. L'entrada en el sistema dels comuns i Podemos ha estat tan apressada que, en només quatre o cinc anys, Pablo Iglesias suplica algun ministeri a un PSOE a qui havia predit el declivi del PASOK grec amb el dit leninista del líder del poble en moviment. Tots dos, Colau i Iglesias, demanant almoina al PSOE.

 

 

Final de la comèdia, doncs. L'únic vector polític capaç d'avançar cap a una democràcia social i republicana és l'independentisme. La resta són simples apèndix del poder.

 

Comentaris (15)
Quim Torra és l'epíleg grotesc d'un moviment que va tenir la raó, però que va decidir no conservar-la. Fa 8 mesos
En este pais de políticos de saldo, gobernado por desechos de tienta (o de correbous) el tuerto Valls es el rey ( ou le Président de la République).
Gatvell Fa 8 mesos
Trobo que és mooolt precipitat donar per fet que Colau i/o els Comuns faran la maniobra miserable. Jo crec que volen i dolen. La seva ambigüitat ideològica els fa perillosos. Jo crec que a última hora diran que no. Són prou llestos per saber que seria la seva mort: a la llarga això els converteix en un apèndix del PSC. Un altre!
Albert Fa 8 mesos
Igual que la resta de partits poden pactar per que Albiol no sigui alcalde de Badalona, a Barcelona també poden haver-hi pactes per que Maragall no sigui alcalde, és igual de legítim. Colau haurà de justificar el pacte davant dels seus votans, i si no els hi agrada ja s'ho faran saber a les proximes eleccions. En quant a ERC, si vol que el seu canditat sigui alcalde que tregui millors resultats o faci millors aliances.
Anonima Fa 8 mesos
Tindra la seva part positiva aquesta indecencia de governar amb el suport de Valls. Ens lliurarem per sempre dels comuns a Barcelona, despres d aixo amb quina cara gosaran predicar res?
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ I CULER EMPRENYAT ,, QUE NO ANIRA PAS A VOTAR A CAP PARTIT POLITIC FAIXIN LES PROMESES ELECTORALS QUE FAIXIN MASSA TARD PER QUE POGUI CREURE JA EN ELS I ELLES Fa 8 mesos
Bon titular CON VALLS SÍ SE PUEDE ,Aixo si fa mal a BARCELONA EN COMÚ a ADA COLAU .Poques paraules pero ben dites .Aquestes mateixes paraules les pasen ALA ALCALDIA I COMUNITAT DE MADRID ..AMB VOX ,SÍ SE PUEDE .Treura a Carmena del Ajuntament de MADRID y els Socialistas de la Comunitat de MADRID . LA AFAN DE PODER DE ADA COLAU és demostrara no te limites ES UNA JUDAS BADALONA AMB JXCAT ,SÍ SE PUEDE ,Treure a ALBIOL DEL Ajuntamiento .
Emiliano Iglesias Fa 8 mesos
Es decir, un hombre de derechas, anti catalanista, español 100 %, que votó Ciudadanos, ahora se percata que su voto va a reforzar a los socialistas de Colboni, y participaré a lograr la alcaldia a la Colau ? No entiendo nada
Aleix Gil Fa 8 mesos
ni amb els pitjors dels somnis puc imaginar l´ex-activista Colau, autoqualificada com a " dona d´esquerres", robant l´Alcaldia a Maragall de la mà de Valls/ Ciudadanos i amb la complicitat dels canalles psocialistes... I vosaltres ??
Cesar VNG Fa 8 mesos
Perdó. He votat equivocadament. Volia dir que si que valoro positivament el comentari
Vlad Fa 8 mesos
Això sí, cap comentari sobre la sòlida separació de poders que ens empara a Catalunya amb el tracte de favor a Oriol Pujol. Visca la democràcia.
Vlad Fa 8 mesos
Si no t'agrada, ajo y agua. Jo vaig aguantar 23 a Pujol i després a Mas, a qui molts consideren un semi-deu. Se'n diu democràcia això, per si no ho saps.
Aleix Fa 8 mesos
Ep, nano ! que se´t veu el tribling !!.... nosaltres, dones i homes d´esquerres ( de debò i de pedigrí), som varem, no aguantar, sinó combatre el pujolisme dels negocis i successors... Parlem de la Colau : que si caurà a les urpes d´en Valls , o no...
Vlad Fa 8 mesos
Igualment, se'n diu democràcia. Si no t'agrada, et fots.
Gatvell Fa 8 mesos
Pujol, ens agradés o no, guanyava les eleccions. I P. Maragall va fer fora CiU gràcies a ERC. Però, tot això és història, ara cal saber si els grans revolucionaris de ECP governaran gràcies a les elits reaccionàries,extractives i espanyolistes. Es fotran un tret al cap? A veure...
Colau, per favor que baix estàs caient Fa 8 mesos
No sé què deu tenir el poder, però, sempre, sempre corromp! De totes maneres no crec que la Colau tingui la indecència de governar amb aquest element de mes enlla de la dreta.... O sí,... Quin món!
Francesc Fa 8 mesos
I d'aquí dos dies, la Colau anirà d'alcaldesa de la maneta del Ribera i l'Arrimadas, fent comentaris agradables sobre l'oportunitat i conveniència dels pactes d'aquests últims als els seus companys de la ultradreta espanyola. BRUTAL!!!! Una bona lliçó per tots aquests que es deixen entabanar amb l'universalisme i totes aquests xorrades de pa sucat amb oli. Una gran farsa! No són més que pur i dur espanyolisme!!
Mar 350 Fa 8 mesos
L'Ada Colau perdrà algunes amigues com la Itziar González o la Gala Pin però en guanyarà d'altres com la Gallardo o la Leti.
psiquiatra Fa 8 mesos
federalista cariño, cuando acabes toma la pastilla. y no te asomes a las ventanas !!, que no sabes volar.
Marc Fa 8 mesos
Molt bo, Cot! Com sempre! Han quedat retratats com els impostors que són, eren la vacuna (seguint terminologia borreliana) del règim del 78 a l'independentisme. I ha fallat, la societat catalana s'immunitzarà a aquesta mentida servil al franco-borbonisme. //*//
Federalista Fa 8 mesos
Sobre tot junta pero Cat oí cot la artadi el torra i el fugit puxi son una revolucionaris que mare Neus jajaja quasi marxistas,i el Artur Mas ni te compte el Lenin catalán jajaja el Lenin del 3 per cent.