Ada, l'amiga de Cuixart

"L'eix de la centralitat social salta pels aires a Barcelona per decisió i conveniència d'Ada Colau"

Ada Colau té per costum destacar públicament la seva amistat personal amb Jordi Cuixart (no n'especifica l'origen ni el moment en què es va iniciar) per deixar clara la seva implicació en la causa antirepressiva. "Se me parte el alma", li va dir a Marchena quan va testificar. I així, amb l'ànima trencada, ha anat governant.

Fins que han arribat les eleccions. Es poden fer els números de moltes maneres, però a Barcelona els electors han votat contra la política repressiva de l'Estat. Els partits que consideren a Cuixart i la resta presos polítics han acumulat el 60,2 per cent de suport, per només un 36,6 dels que creuen en la versió oficial dels "polítics presos". Fins i tot extraient Barcelona en Comú de l'equació -una possibilitat que sembla ofendre'ls- la suma dels independentistes, un 39,5 per cent, és tres punts més alta que la dels unionistes: 36,6 per cent.

 

Així doncs, l'eix de la centralitat social salta pels aires a Barcelona per decisió i conveniència d'Ada Colau. L'alcaldessa -imagino que amb l'ànima fatal, la pobra- ja pot anar a Soto del Real a fer-li una abraçada a Jordi Cuixart i, qui sap, potser donar-li records de Manuel Valls i Jaume Collboni. Per si de cas, Ernest Maragall ja hi ha anat aquest dilluns.

 

Comentaris (19)
Ricard Fa 8 mesos
Si tenim en compte que ERC ha esdevingut un partit independentista de saló i Ada Cllau una altra progre de saló, no podien, doncs, estar els 2 partits més a prop d'una aliança. Però la desvergonyida ambició de la Colau ha fet possible l'impensable. Això i sentir com l'IBEX35 et posa la seva catifa.
Francesc Fa 8 mesos
La Colau la sap molt llarga i per ambició pactará amb PSC i Valls, per ser alcaldessa. Mai amb ERC per anar de segona. Colau es l'as amagat del IBEX-35, igual que en Valls ho és a cara descoberta. ERC i la seva estrategia partidista miserable ens ha fet perdre l'alcaldia de BCN. ERC mai més.
No es poden fer pasar per democrates quant t’alien amb els del 155 i la represió Fa 8 mesos
cansats de que ens vulguin pendre el pel. Els que els voteu, esteu amagant el vostre totalitarisme darrera d’una pretensió democratica, de si pero no. El teatre també se us acabarà a vosaltres i quedareu al descobert.
Josep Sierra Roca Fa 8 mesos
Sempre hi ha gent que enganya molt bé, com ara la colau...
Porc rural Fa 8 mesos
No t'oblidis dels vots de la CUP i BCAP.
Joanjo Fa 8 mesos
Jo recordo que la Colau quant va plegar de la cosa aquella dels anti desnonaments, va asegurar que ella mai es dedicaría a la política. ???
Colau=ÍBEX. A per ella Fa 8 mesos
Colau=ÍBEX. Colau és la manipulació emocional de parlar amb la veu trencada , amb «emoció». Colau és el «txupiguai i el multiculturalisme d'anunci (enlloc d'interculturalisme anticapitalista). Colau dóna suport a l'estat colonial. Colau ens creu rucs. Colau pacta amb la corrupció del PSC, (el partit que va poder i no va voler fer pisos de protecció oficial). Colau és doncs, l'antiesquerra disfressafa de txupiguai al so d'una rumba o d'un trap (i perquè no, què sé jo, al so d'una m
Ebrenc Fa 8 mesos
Els comuns han mort, torna ICV, l'esquerra dels consells d'adminsitració, l'ecologia del Eixample.
at Fa 8 mesos
una barruda la colaua, com mes lluny millor
Felip Fa 8 mesos
Amb amigues com Colau, Cuixart ja va servit d'enemics.
No exageris, Cot Fa 8 mesos
Amb una participació del 66,17% a Barcelona no es poden treure segons que conclusions. D'altra banda els Comuns es van quedar lliures de Nuet, Fachin, Alamany i altres sapadors secessionistes (no sé que esperen Asens i Pissarello per transfugarse) que els apropen més als partits constitucionalistes que als que no ho són.
Vlad Fa 8 mesos
No sé tu, però jo he votat per la meva ciutat. No generalitzis. Som un milió i mig de persones. Si et sap greu que la ciutat no hagi votat massivament independentisme, és el teu problema, però no ens prenguis per rucs. Les matemàtiques son les que son.
Potser que deixem estar la ingenuïtat ja d'una vegada, no?... Fa 8 mesos
En realitat la xifra a BCN ciutat de % és de 39% a 36%, és a dir una diferència quasi inexistent. Per altra banda, Podemos és un partit polític netament espanyol, no veig que té d'estrany que s'aliï amb PSOE i Ciudadanos abans que amb un partit polític català com és el cas d'ERC.
Eva Dosmilu Fa 8 mesos
Quanta rao portes!!
Francesc Fa 8 mesos
L'Ada Colau passarà a la història com una de les més impressionants populistes. Per la cadira i per l' Espanya més ultranacionalista ha deixat córrer la ideologia, la dignitat i moltíssima gent que la van votar pensant-se que era una persona amb ètica i convinccions. En Cuixart mateix li dóna més de cent tombs.
Boris Fa 8 mesos
No sé si fa el numeros correctament. Que jo sàpigue Rufián ja no es ni nacionalista ni independentista. Maragall és preocupa pels pressos i llaços grocs com els comuns ni més ni menys. Així dons tregui ERC del grup indepen i posi.la en el grup equidistant.
Clar Fa 8 mesos
Pedralbes i els comuns de bracet i el camarades d’esquegues del PSC tots junts. El marxisme residual de la progressia en ridicul.
Marc Fa 8 mesos
I el Jordi Cuixart, com que és bon jan dirà no dirà que no. Però com que no és babau, a veure què diu...
Marc Fa 8 mesos
Ada, la gent treballadora no et perdonarem que acceptis els vots del racista Valls... qué trist tot plegat, en fi...