27 països i Espanya

"Puigdemont i Comin tenen garantida la immunitat parlamentària a 27 dels 28 estats de la Unió. No són ells els que estan aïllats"

Aquest dimecres la portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha anunciat dues querelles més contra Quim Torra i Roger Torrent. A aquestes alçades, el tràfic entre el PP/Ciutadans/Vox i la Fiscalia, els jutjats i les Juntes Electorals ja s'ha descontrolat. Ningú no sap ben bé quantes vegades han denunciat al president Torra, posem per cas. L'allau és tan colossal que de vegades costa de creure que de debò s'arribin a materialitzar tantes amenaces per simple desbordament laboral dels advocats que treballen per al trifachito.

És indubtable que l'estament judicial espanyol és una extensió ideològica de la dreta nacionalista, que conforma un magma molt compacte de defensa de les estructures autoritàries que venen del tardofranquisme. D'aquí ve la predilecció dels jutjats i tribunals com a camp de joc o confrontació, amb l'avantatge que donen les cartes marcades i la destrucció política i, sovint, cívica i personal de l'adversari, que pot acabar a la presó, inhabilitat i amb el patrimoni incautat.

 

El problema que tenen és que aquesta riuada judicial acaba desembocant, necessàriament, a Europa. I allà comença a incomodar seriosament aquesta inflamació del nacionalisme espanyol amb la seva obsessió d'aixecar fronteres judicials que li permetin rebaixar els drets polítics i civils de la ciutadania. Puigdemont i Comin tenen garantida la immunitat parlamentària a 27 dels 28 estats de la Unió. No són ells els que estan aïllats.

 

Comentaris (10)
Europa Fa 1 mes
Europa... és el nostre continent per geografia i història. Sentir dir "Europa" en comptes d'Unió Europea o en comptes de Lliga de campions d'Europa o d'un altre torneig esportiu europeu, denota un cert provincialisme. A més a més hi ha estats que són d'Europa, europeus, però, no fan part de la Unió Europea.
ciutada del mon Fa 1 mes
quants pobles europeus i ja no doc mundials n'hi ha cal recordar 300, 3000, deu mil mig millio, i els pobles es subdivideixen en clans i faccions que volem unitat o tornar a l'edat mitjana,n'n hi han pobles eruropeus n'hi ha un sol poble europeu, els europeus amb la mateixa cultura tradiccions i fins i tot religio encara que jo no soc religios el cristianisme, i mentra vostes segueixan amb aquesta matraca de multitut de pobles i subpobles que nomes els diferencia l'accent o xorrades aixina no
Cal recordar Fa 1 mes
A la guerra freda entre el bloc atlàntic i el de l'est aquesta Europa va permetre la dictadura espanyola pel sol fet de ser anticomunista. Així, aquesta Europa sempre ha estat l'Europa dels estats, antagònica als pobles europeus. I si tirem més enrere fins a la Guerra de Successió, aquesta Europa gastava la mateixa hipocresia que a l'actualitat. LA TRAÏDORIA D'AQUELLA ÈPOCA CONTRA ELS CATALANS S'AMAGA COM LA TINYA.
federalista Fa 1 mes
sempre parlant del fugit presi pastisser puigdemont alies puxi, i de la titella xenofoba posada a dit pel pastisser i ex president fugit, l'inefable torra, i sempre a favor mai parla voste dels comuns dels socialistes de les terceres vies ni tan sol d'esquerra home ja se que qui paga i dona la subvencio mana cot, pero tant home jajajajajajaajaja.
Por fin Fa 1 mes
Por fin reconoce la unidad de España! 27 países + 1, ni 2 , ni 3, ni 4...sólo 1. Viva España y Viva la Unión Europea! Sus 3 párrafos de odio no podrán contra el amor de los españoles!
La UE està en un punt decisiu Fa 1 mes
O escull l'amiguisme feixista fent el joc d'Ñ, exhibint una regressio dels drets humans, o escull la justicia i els Drets Humans aplicant la llei de forma objectiva. Veurem quina UE tenim. Fins ara havia començant molt malament, pero semblava redreçar-se, amb algunes giragonses....
És que per a Europa .... Fa 1 mes
.... Catalunya no és una nació. I per a la resta de l'món tampoc.
Pep de la Vila Fa 1 mes
Dincs a mi , sincerament , la EU em fa més pir que no pas gràcia . Estan fent el paper d’acostar-se a la Nación Ñ , deixant de banda Cat . Si volguessin tallar amb aquesra actitut ‘autarquia ejpañola , han tingut temps i motius per fer-ho . Veure’m aea si em dinen la raó ( malauradament ) amb la immunitat de Comun i Puigdemont
Fat Boy Fa 1 mes
Doncs com continuin per aquest cami encara envairan la Grand Place de Brusseles i li tallaran el cap, i el que convingui, al Sassoli i al Puigdemont. Ja ho van fer una vegada, com explica la placa conmemorativa que hi ha, i creuen que ho poden tornar a fer. Es clar que tambe havien d'invadir Nova York quan allo de Cuba i ja ho veieu.
Jordi (Català i Suís) Fa 1 mes
La Dolors Montserrat al PE amb un Espanyol sense accent català i plena de ràbia continguda descriu el conjunt de la Raça Espanyola i la Botiflera Renegada. Són el Mal encarnat i malhauradament en Puigdemont hauria de romandre molt ben protegit perquè quan albirin que no podran fer el que volen fer amb els Catalans, ho faran diferent.