El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] Aldarulls davant l’estàtua de Franco al Born
  • CA
“Franco, ni al Born ni enlloc”, diu una pancarta de la JNC | B.V.

 

Aldarulls davant l’estàtua de Franco al Born. Un grup de membres de les JERC -les joventuts d’Esquerra- en contra de l’estàtua de Franco ha volgut entrar al Born CC, i una persona s’ha desmaiat quan l’equip de seguretat intentava evitar que els manifestants hi entressin.

 

El grup portava samarretes de les JERC, les joventuts d’Esquerra. Els manifestants i la majoria del públic ha acomiadat amb crits d’“ànims Carles!” la persona desmaiada. Un membre de les JERC ha afirmat en declaracions a El Món que els membres de seguretat d’el Born CC han actuat “desproporcionadament”.

Minuts abans dels fets, alguns membres de les JERC han aconseguit entrar al Born CC amb una pancarta en contra del feixisme tot cridant “fora feixistes dels nostres barris!”.

 

El públic davant del Born ha aplaudit els manifestants en contra de l’estàtua de Franco i han cantat Els Segadors entre crits de “visca la terra lliure”.

 

Minuts abans, un home n’ha increpat un altre quan s’han insultat i intercanviat insults de “feixista”. Els fets han passat minuts abans que l’Ajuntament de Barcelona inaugurés la polèmica mostra al Born CC.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa