[VÍDEO] Nou comentari masclista en una tertúlia esportiva

Un comentarista esportiu ha analitzat el mal moment de forma de Karius, porter del Liverpool, amb el següent missatge a la presentadora: "El que necessita per recuperar-se són unes horetes amb tu perquè se li acabi la tonteria"

El periodisme esportiu torna a protagonitzar una lamentable escena de masclisme. L'actor i model Gonzalo Miró ha dedicat un comentari gens afortunat a Nira Juanco, presentadora del programa La Prórroga que emet la cadena GOL, en analitzar el mal moment de forma de Karius: "El que necessita per recuperar-se són unes horetes amb tu perquè se li acabi la tonteria".

 

 

 

 

Gonzalo Miró és seguidor de l'Atlètic de Madrid confessat i té una llarga trajectòria a la televisió. Relacionat amb programes esportius com Deportes Cuatro, Punto Pelota, Futboleros i El Chiringuito de Jugones, entre d'altres, ara col·labora en algunes tertúlies esportives. Per la seva banda, Nira Juanco -qui, per cert, no ha corregit el seu company després del comentari- és una presentadora i periodista espanyola amb experiència en els esports de motor, ja que des del 2009 va formar part de l'equip de retransmissions esportives de la Fórmula 1 a Antena 3

 
Comentaris