Messi supera Cristiano Ronaldo com el futbolista més ben pagat del món

La revista 'France Football' situa el blaugrana a molta distància del madridista, amb 124 milions d'euros d'ingressos anuals

La prestigiosa revista France Football ha situat Lionel Messi al capdavant dels futbolistes més ben pagats del món. Segons la publicació francesa, l'argentí ha avançat Cristiano Ronaldo, que va tancar la temporada 2016-17 com el jugador millor pagat, després de la suculenta renovació signada amb el Barça el 25 de novembre passat. Aquesta millora de contracte ha fet ascendir Messi al capdamunt de la classificació, amb 126 milions d'euros d'ingressos, comptant el salari amb el club blaugrana, els drets d'imatge, les primes i els patrocinis.

Ronaldo ha augmentat els seus ingressos -que l'any passat es van situar als 87,5 milions- fins els 94 milions d'euros anuals, però recula fins la segona posició després que el futbolista del Barça l'hagi superat. El tercer en el rànquing de jugadors amb més retribució és Neymar Jr. El brasiler, que va veure multiplicat el seu salari signant pel París Saint-Germain l'estiu passat, suma 81,5 milions d'euros en ingressos.

 

 

En quarta i cinquena posició, segons la revista, s'hi situen dos futbolistes més del Barça i el Reial Madrid. El gal·lès Gareth Bale, amb 44 milions d'euros, i Gerard Piqué, amb 29 milions d'euros per temporada.

 
Comentaris