Messi compra un hotel de luxe a Eivissa

L'astre argentí adquireix l'antic Hotel Es Vivé i el suma a la seva cartera d'edificis de la mà del grup Majestic

Lionel Messi es preocupa pel futur de la seva família. Tot i haver-se convertit en un dels esportistes més rics del planeta i de tenir assegurat el present i l'esdevenidor dels seus fills, el crack argentí del Barça segueix aixamplant les seves inversions per fer encara més forta l'economia familiar. Després de comprar l'edifici Rostower de l'Eixample i d'haver entrat en el negoci dels hotels amb l'adquisició de l'hotel Avinguda Sofia de Sitges, rebatejat com MiM Sitges, ara Messi ha decidit comprar un hotel de luxe al barri de Ses Figueretes d'Eivissa, segons ha informat la revista Vanitatis.

El '10' blaugrana disposa d'una societat dedicada a la compra-venda i explotació de negocis hotelers anomenada Explotaciones Rosotel i gestionada pel seu germà Rodrigo Messi, administrador únic de l'empresa. Des de Rosotel, la família del futbolista s'ha associat amb la prestigiosa Majestic Hotel Group, amb qui comparteix la gestió de l'hotel MiM Sitges i de l'ara anomenat Hotel MiM Es Vivé, el complex de luxe adquirit recentment a Eivissa i del quan no n'han trascendit les xifres.

 

 

L'Hotel Es Vivé, ara MiM (Majestic i Messi), va ser construït l'any 1959 i reformat ara fa quatre anys. Disposa de 52 habitacions i els preus durant la temporada alta d'estiu oscil·len entre els 224 euros (l'habitació més assequible) i els 528 euros per nit si l'allotjament és en una suite. Està situat entre el centre de la ciutat i la Platja d'en Bossa, a pocs metres de les conegudes discoteques Ushuaïa i Hard Rock Hotel.

 
Comentaris