Els agents de Rubi negocien amb el Betis

Màxima incertesa a l'Espanyol després que els agents del tècnic de Vilassar s'hagin desplaçat a Sevilla per mantenir converses amb el club del Villamarín

Les alegries mai són complertes a casa del pobre. I això és quelcom que il·lustra a la perfecció la situació d'un Espanyol que, una setmana després de viure la històrica classificació per Europa, veu com Rubi estaria valorant una important proposta del Reial Betis. L’agent de l’entrenador blanc-i-blau ha comunicat al club que han rebut una oferta del Villamarín i que a hores d’ara l’estan estudiant amb deteniment. Segons ‘Mundo Deportivo’ i 'AS', la proposta seria tan seria que fins i tot els agents de l’entrenador maresmenc s’haurien desplaçat fins a Sevilla per negociar el traspàs de Rubi.

Des del club, perplexos, estarien demanant a Rubi una resposta immediata, i en cas que aquest es decideixi per apostar pel Betis, l’Espanyol tindria David Gallego, entrenador del filial, entre les alternatives més fermes. Més enllà de la qüestió fàctica, la clàusula de Rubi té penalització a causa de trencament de contracte.

 

La pilota és doncs únicament a la teulada d'un Rubi que, per a sorpresa de tothom, podria trencar unilateralment la seva vinculació amb l'Espanyol després d'un any de somni. 

Més informació
 
Comentaris