Zidane demana a Florentino que el seu fill sigui el segon porter del Madrid

Segons el diari 'MARCA', l'entrenador francès vol que Luca sigui el suplent de Courtois

El debat sobre la porteria al Reial Madrid no s’ha acabat amb la decisió d’apostar per Courtois en detriment de Keylor Navas. Zinedine Zidane volia que el costa-riqueny fos l’encarregat de situar-se entre els tres pals en els partits importants, però la cúpula esportiva blanca, segons Jugones, prefereix fiar el present i el futur al belga. La situació es resoldrà amb la marxa de Keylor, però ara falta per veure qui serà el seu suplent.

Segons el diari MARCA, Florentino Pérez i Zidane tampoc estan massa d’acord en aquest aspecte. Les dues parts tenen clar que el perfil de porter suplent ha de ser el d’un efectiu jove i amb clares expectatives de futur; el problema és que el president creu que aquest ha de ser Andriy Lunin, que ha estat tota la temporada cedit al Leganés, mentre que l’entrenador vol que sigui el seu fill, Luca Zidane.

 

Caldrà veure cap a quin costat es decanta la balança, però sigui com sigui el Madrid tindrà un porter suplent de molt poca experiència en l’elit futbolística. D’una banda, Lunin només ha jugat sis partits (457 minuts) a Butarque; de l’altra, Luca només n’ha disputat un, contra l’Osca, i no va estar especialment afortunat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?