Zidane, a la premsa de Madrid: "Deixeu de dir que no compto amb Vinícius"

"Té 18 anys i és el futur del Madrid. Necessita temps, però jo compto amb ell sense cap mena de dubte", ha declarat el francès en la roda de premsa prèvia al partit contra el Llevant

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha assegurat que el davanter Eden Hazard "estarà" disponible aquest dissabte per al partit contra el Llevant, encara que s'ha d'anar "amb calma" amb ell, a més d'afirmar que Vinicius és "el futur" de l'equip i ressaltar que ara, amb diverses setmanes amb molts partits al davant, comença "realment" la temporada.

"Ha estat lesionat tres setmanes i ha tornat fa una setmana als entrenaments amb el grup. Tenim ganes de veure Hazard, però cal anar amb calma. Ell està preparat, i després seré jo qui decideixi com dosificar els minuts. No només el necessitem per a aquest partit, així que hem de fer-ho amb cap", ha declarat en roda de premsa. Sobre l'aturada de seleccions i la tornada a la feina, Zidane ha reconegut que és "complicat". "Sabem la situació; no estem còmodes, però és el que hi ha. El rival ha tingut 15 dies per preparar-se. Hi ha tres jugadors que faran només un entrenament. Tot i això, creiem que estem preparats", ha explicat.

 

D'altra banda, el tècnic madridista ha afirmat que continuarà confiant en Gareth Bale, un jugador amb una "qualitat impressionant" malgrat que va sol·licitar la seva marxa aquest estiu. "Quan va passar el que va passar, cadascú sabia la situació que hi havia. Ell està content, jo també, el club també i l'afició també. Cal mirar cap endavant", ha assenyalat. Així, ha ressaltat que comptarà amb "tots" els seus futbolistes, i "Gareth és un d'ells". "No podem pensar només en 12 o 13 futbolistes, la meva filosofia és creure en tots", ha manifestat. "Aquí som tots culpables de les coses que fem, estem en el mateix vaixell. Volem canviar les coses i ho farem, però ho farem pensant tots en l'equip", ha seguit.

Per últim, Zidane ha defensat Vinícius i ha ratificat la seva confiança en ell. "Té la màxima confiança del seu entrenador, que scc jo. Tinc 23 jugadors i haig de comptar amb tots. Vinicius té 18 anys i és el futur del Madrid. Necessita temps, però jo compto amb ell. De vegades no jugarà, han de començar només onze jugadors. Confio plenament en Vinicius, deixeu de dir que no compto amb ell", ha demanat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?