Vinícius continua sense fer el salt: el Madrid li dona dorsal del filial

El brasiler continuarà amb dorsal del filial, el 28, a l'espera que el club decideixi incloure'l a la llista definitiva, que es farà pública el 2 de setembre

El ball de dorsals i les múltiples interpretacions que susciten ha començat a Madrid. En una decisió salomònica, el club blanc ha decidit atorgar el 7 a Eden Hazard, flamant fitxatge d’aquest estiu, deixant amb un pam de nas el premianenc Mariano, a qui se li dona el 24. Crida l’atenció, a més a més, la situació de Vinícius Jr. El jove futbolista brasiler, que l’any passat va presentar la seva credencial per ser una de les peces clau del futur del Reial Madrid, es queda de nou sense dorsal del primer equip i se’l relega a un segon pla amb el 28.

Si  bé és cert que el club ha volgut matissar que els dorsals seran provisionals fins el 2 de setembre, també ho és que la decisió no deixa de generar controvèrsia. I més, tenint en compte que sí que se li dona dorsal a James Rodríguez (16), a qui el Madrid buscaria una sortida davant la posició hermètica de Zidane.

 

Finalment, Bale conservarà l’11 si no acaba deixant el club, Jovic agafa el 18, Militao el 3 i Mendy el 23. Rodrygo, el joveníssim nou fitxatge brasiler del club blanc, comptarà amb dorsal del filial, el 27; mentre que a Kubo, ex del Barça, se’l deixa sense dorsal davant la possibilitat que marxi cedit abans de tancar el mercat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?