Sergio Ramos es queda al Madrid

El central andalús decideix, segons 'La Sexta', no marxar del Santiago Bernabéu tot i l'oferta important que va rebre d'un equip de la Superlliga xinesa

El capità no baixarà del vaixell. Menys d’una setmana després que La Sexta informés que Sergio Ramos havia demanat a Florentino Pérez la carta de llibertat per marxar gratis del Santiago Bernabéu –quelcom que el president blanc va confirmar en una entrevista a Onda Cero–, el mateix mitjà de comunicació assegura que el central andalús ha decidit quedar-se al Santiago Bernabéu. El programa Jugones ha assegurat que el defensa té la intenció de retirar-se a la capital d’Espanya i que, per tant, no té cap intenció d’acceptar la suculenta oferta que li ha arribat des de la Xina.

El Reial Madrid ha informat, per la seva banda, que “Ramos compareixerà aquest dijous a les 17.30 hores davant els mitjans de comunicació en la sala de premsa de la Ciudad Real Madrid”. En principi, l’andalús hauria d’aprofitar l’avinentesa per anunciar la seva continuïtat i deixar clar, després d’una setmana de molts rumors, que no abandona el seu club en el moment tan crític que viu.

 
Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?