Així serà el nou Santiago Bernabéu

El club blanc publica un vídeo a les xarxes socials en el qual mostra detalls de la transformació del seu estadi

Ja fa temps que el Reial Madrid va presentar –i aprovar– la remodelació del Santiago Bernabéu i el club blanc ha tornat a recordar les especificacions que acabarà tenint el seu estadi. L’entitat presidida per Florentino Pérez ha revelat detalls de la transformació del seu camp i ha mostrat imatges sobre com quedarà per dins i per fora quan el procés s’hagi acabat.

En principi, està previst que les obres, que van reprendre’s aquest dilluns després de la supressió de les restriccions laborals per part del govern espanyol tot i la pandèmia del coronavirus, s’acabin l’agost del 2022 per poder començar la temporada 2022/23 amb el nou Bernabéu. El coronavirus ho ha trastocat tot, no obstant això, i és molt possible que la remodelació s’endarrereixi.

 

Després de la reforma, el Bernabéu passarà a tenir sostre retràctil i estarà envoltat d'un material metàl·lic que farà desaparèixer les característiques quatre torres que el sustenten. Tindrà un marcador de 360 graus i botigues a l’interior. Aquest és el vídeo que el Reial Madrid va utilitzar per revelar tots els detalls ara fa, aproximadament, un any.

Més informació
 
Comentaris