El Reial Madrid rescata un empat a Vila-real (2-2)

El conjunt castellonenc ha exigit l’equip de Zidane, que ha tingut en Bale el jugador més determinant

El Vila-real ha començat el partit de manera frenètica. Ho ha trobat tot. Ha sotmès el Madrid i ha aconseguit el gol que buscava en els primers compassos; Gerard Moreno n’ha estat l’autor. Ha encaminat el partit massa d’hora i la sensació és que això no entrava dins dels seus plans. L’escuma grogueta ha deixat de pujar al cap de vint minuts, i a partir de la mitja hora, el club blanc ha començat a aplicar la seva llei, més lenta però més efectiva.

L’equip de Zidane ha relaxat el seu oponent, que fins llavors havia trobat en la velocitat dirigida per Cazorla el punt feble de l’equip madrileny. La relaxació general ha arribat tant pel joc de control dels visitants com pel pas enrere dels locals, per l’instint protector de l’avantatge en el marcador que sempre apareix en aquestes situacions. El final de primera part del Madrid ha estat un monòleg, un assalt en el qual el Vila-real esperava la campana. Ha vist, però, com un cop l’enviava a terra a deu segons del desitjat descans.

 

L’empat de Bale s’ha traduït en una segona meitat de domini madridista. Però les arribades a la porteria d’Andrés han anat disminuint. El partit s’ha dirigit a un final amb el Vila-real derrotat, aguantant l’empat i molt tocat físicament després de l’esforç inicial. Tot semblava qüestió de temps, però amb els canvis Javi Calleja han aconseguit equiparar les forces. El Madrid en cap moment del segon temps ha acabat de fer un moviment tàctic decisiu.

El submarí s’ha trobat amb un gol que l’ha posat per davant pocs minuts després d’estar mort. La centrada d’Ontiveros i la rematada de Moi Gómez han posat el Madrid de cara amb la realitat. La reacció del Reial ha tornat a arribar de les botes de l’exdescartat Bale. Un contraatac als minuts finals dirigit per Modric ha trobat en el gal·lès la millor resolució possible. L’extrem ha estat capaç també del pitjor en ser expulsat per una doble amonestació al descompte. Amb el protagonista del Madrid marxant pel túnel de vestidors, ha acabat el partit.

Més informació
 
Comentaris (1)
Tela Fa 5 mesos
Gent a la presó i vosaltres "jugant a futbol" com si res.