El PSG hauria rebutjat una oferta desorbitada del Madrid per Neymar

Segons ‘L’Équipe’, el club francès ha descartat canviar l’extrem brasiler per Keylor Navas, Gareth Bale, James Rodríguez i 100 milions d’euros

Malgrat que la situació sembla insostenible i Neymar ja ha deixat ben clar que vol marxar, el Paris Saint-Germain no deixarà marxar com si res el futbolista brasiler ni baixarà les seves pretensions econòmiques a mesura que s’acosti el tancament del mercat de fitxatges. Poques hores després de dir “no” a la primera oferta formal del Barça per l’extrem, L’Équipe ha publicat que Leonardo, director esportiu de l’equip parisenc, també ha desestimat una proposta del Reial Madrid.

I això que l’oferta no era baixa. Ans al contrari. Florentino Pérez estava disposat, sempre segons el diari francès, a pagar 100 milions d’euros i desprendre’s de dos dels seus fitxatges galàctics dels últims anys, Gareth Bale i James Rodríguez, i de Keylor Navas, un porter que malgrat la seva edat (32 anys) ha demostrat en una gran quantitat d’ocasions que té nivell per ser titular en un equip candidat a tot, per aconseguir els serveis de Neymar i evitar, d’aquesta forma, que el brasiler tornés al Camp Nou dos anys després d’abandonar-lo. Aquesta proposició també ha estat rebutjada pel PSG, que la considera insuficient.

 

El Madrid, a París per negociar?

El diari MARCA ha afegit, a la informació de L’Équipe, que un emissari del Reial Madrid amb una posició rellevant dins l’organigrama de l’entitat blanca ha viatjat a París per reunir-se amb responsables del Paris Saint-Germain i intentar desencallar l’operació Neymar. Les sensacions, segons el mitjà de comunicació madrileny, són d’optimisme. La Sexta, no obstant això, ho ha desmentit i ha assegurat que Florentino Pérez i el club que dirigeix han adoptat una altra estratègia: si el PSG vol alguna cosa, ja els trucarà.

Més informació
 
Comentaris