El PSG esclata contra Zidane i el Madrid pels seus flirtejos constants amb Mbappé

"No és el moment de desestabilitzar-lo. És hora de deixar-lo en pau", ha declarat Leonardo, director esportiu del club parisenc

El París Saint-Germain s'ha cansat dels filtrejos continus de Zinedine Zidane i el Reial Madrid amb el seu jugador franquícia, Kylian Mbappé. Així ho ha exterioritzat Leonardo, director esportiu de l'entitat parisenca, que ha demanat al club blanc que "no és el moment de desestabilitzar un jugador que és tan important per a nosaltres".

"Honestament, molesta una mica. No crec que sigui el moment per parlar d'això. Que el deixi, Mbappé és un jugador molt important per a nosaltres. No és el moment de desestabilitzar-lo. És hora de deixar-lo en pau", ha declarat Leonardo després de la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League, que va acabar amb el PSG classificat per als vuitens.

 

Les paraules del director esportiu de l'equip francès van ser motivades per una resposta de Zidane en roda de premsa, quan va assegurar que "és el jugador qui decideix sobre el seu futur". "De moment és futbolista del PSG, però sé que sempre ha dit que el seu somni era jugar algun dia al Reial Madrid", va afegir el tècnic francès, quelcom que no ha agradat gens al Parc dels Prínceps.

Més informació
 
Comentaris