Primeres paraules de Bale després de l'episodi de la bandera polèmica

"Era allà i mai no pots rebutjar la bandera gal·lesa", s'ha justificat l'atacant del Madrid

Gareth Bale ha intentat aparcar qualsevol mena de problema amb l'afició del Reial Madrid pels xiulets que està rebent des de la seva celebració amb la bandera polèmica de Gal·les en l'aturada internacional i ha assegurat que ja sap "com tractar" amb aquesta situació i que entén aquestes crítiques com un avís "als millors jugadors si no rendeixen".

"La primera vegada que em va passar va ser una mica impactant. Realment no sabia com gestionar-ho, però a mesura que m'he fet gran m'ha passat una o dues vegades més i he après a tractar amb això", ha declarat en una entrevista amb BT Sport. A més, el de Cardiff ha mostrat certa empatia amb els afeccionats que el xiulen o l'esbronquen. "Ara simplement m'encongeixo d'espatlles, però d'alguna manera (els xiulets) són una forma de respecte per mostrar als millors jugadors si no rendeixen", ha afegit.

 

Per això, l'internacional té clar que només pot "continuar treballant durament i demostrar als afeccionats" del que és capaç. "Al final, els xiulets s'acabaran i podré continuar amb la meva carrera de forma normal", ha reconegut. Bale també ha aclarit la polèmica amb la seva bandera i el missatge 'Gal·les. Golf. Madrid. En aquest ordre'. "Era allà i mai no pots rebutjar la bandera gal·lesa, però en qualsevol lloc en el qual estigui jugant donaré el cent per cent, ja sigui amb Gal·les o amb el Reial Madrid", ha resolt.

Més informació
 
Comentaris