VÍDEO | La peculiar i polèmica forma del Madrid d’anunciar la nova samarreta

La indumentària ha estat anunciada mitjançant un vídeo i una cançó del gènere musical 'trap' que ha dividit l’afecció merengue

Amb la temporada acabada i els jugadors de vacances, els clubs comencen a preparar el curs vinent en tots els aspectes. Com que el Reial Madrid no pot innovar massa amb la seva primera samarreta, llisa i blanca, el club madridista aprofita els equipaments secundaris per innovar i provar dissenys atrevits. El portal especialitzat Footy Headlines va filtrar, el passat divendres, la peculiar i estrafolària samarreta d’escalfament que lluiran els homes de Zinedine Zidane abans de cada partit.

Ara, el club madridista ha presentat la seva segona samarreta (la de joc) de cara al curs vinent, que també ha generat molta polèmica, encara que no ho ha fet pel seu disseny sinó pel vídeo amb què l’ha presentat. La indumentària, que segons l’entitat madrilenya “té un elegant disseny en color blau fosc que combina amb detalls en daurat en referència als nombrosos èxits aconseguits pel club i està inspirada en l’ambient generat pel Santiago Bernabéu”, ha estat anunciada mitjançant un vídeo i una cançó del gènere musical trap que ha dividit l’afecció merengue.

 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?