Morata renega del seu passat al Madrid

El davanter matalasser assegura que, “lamentablement”, durant la seva carrera ha hagut de vestir altres samarretes diferents de la de l’Atlètic

Álvaro Morata ha lamentat que, durant la seva carrera, hagi hagut de vestir altres samarretes més enllà de la de l’Atlètic de Madrid, el seu actual equip i club en què es va formar abans de jugar a les categories inferiors del Getafe i el Reial Madrid. “Lamentablement, vaig haver de jugar amb altres samarretes de la de l’Atlètic, però jo sempre he estat de l’Atlètic. Ara soc més feliç que mai”, ha assegurat el davanter en una videotrucada amb el tennista italià Fabio Fognini.

“Quan era petit, era recull pilotes de l’Atlètic. Després vaig tenir un període en què vaig deixar de gaudir. Ja saps, és el camí d’un noi que passa de divertir-se a ser professional. Vaig començar amb els agents, els patrocinadors... Sentia molta pressió i, a més, no era titular. Vaig pensar a marxar. Després vaig estar un any al Getafe i va ser bonic. Després vaig anar al Madrid, però jo amb el meu pare anava al Calderón i somiava jugar allà. Per desgràcia, vaig haver de jugar allà amb altres samarretes i no amb la de l’Atlètic”, ha declarat.

 

D’altra banda, i respecte a la situació actual, Morata ha recalcat que “cal esperar” per reprendre les competicions i que toca “estar tancats a casa” mentre així ho indiquen les autoritats. “No tenim ni idea, sincerament”, ha confessat sobre quan tornarà la Lliga. “Esperem que sigui aviat, però...”, ha reflexionat abans d’assentir amb la frase “és un desastre” de Fognini.

Més informació
 
Comentaris