Retiren el carnet de conduir al madridista Marcelo per negar-se a passar un control d'alcoholèmia

El futbolista brasiler va preferir pagar directament la multa de gairebé 3.000 reals, uns 675 euros, per evitar ser enxampat

Si la temporada passada de Marcelo ja va ser per oblidar en termes esportius, el curs 2019/20 no comença de la millor forma per al lateral esquerre brasiler. El defensa del Madrid, que no forma part de l’expedició de la canarinha, que ja és a la final de la Copa Amèrica, ha perdut el carnet de conduir en negar-se, durant les seves vacances a Rio de Janeiro, a sotmetre’s a un control d’alcoholèmia.

Segons ha informat O Globo, en la nit del dilluns passat, 1 de juliol, la policia va frenar Marcelo per fer-lo bufar en un control d’alcoholèmia a Lagoa. El futbolista va negar-s’hi i va preferir pagar directament la multa de gairebé 3.000 reals, uns 675 euros, per evitar ser enxampat. El cos policial, però, no va passar per alt la situació i ja ha comunicat al lateral que no podrà conduir durant un any al Brasil.

 

El defensa, que no tindrà el carnet de conduir durant els pròxims dotze mesos, apura els seus últims dies de vacances abans de tornar a la feina el dilluns vinent, 8 de juliol. Marcelo entra en els plans de Zinedine Zidane i d’un Madrid que, després d’una temporada nefasta, té ganes de tornar a il·lusionar els seus afeccionats amb bon joc, triomfs i, sobretot, títols.

Més informació
 
Comentaris