El Madrid estaria implicat en dues operacions fraudulentes internacionals

‘InfoLibre’, que ha revelat documents de ‘Football Leaks, destapa dues trames a Oman i Tanzània que afecten el club blanc

Nou problema per a Florentino Pérez i el Reial Madrid. Aquest dilluns, infoLibre, mitjà que forma part de l'European Investigative Collaborators (EIC), que difon els documents de Football Leaks, ha destapat dues operacions fraudulentes a Oman i Tanzània que involucren el club blanc. Sempre segons el mitjà de comunicació citat, l’entitat madrilenya hauria acomiadat, el 2015, un directiu de la seva Fundació, Manuel Parreño, i l’exjugador Rubén de la Red per negociar sense autorització l’obertura d’escoles de futbol en els llocs mencionats.

En el primer dels casos, Parreño va negociar un partit de veterans entre exestrelles de Barça i del Madrid i l'obertura d'una escola de futbol del Madrid a Oman. Les plantilles dels dos equips, però, no van estar formades pels mítics exjugadors promesos sinó que van estar integrades per exfutbolistes espanyols i el Madrid va haver d’indemnitzar amb més d’un milió d’euros els organitzadors àrabs. Els contractes signats es van "negociar i signar" sense el coneixement del club presidit per Florentino Pérez, que va decidir acomiadar Parreño quan va saber el que havia passat.

 

El segon, pel fons i les formes, és molt semblant. A Tanzània, Rubén de la Red també va organitzar un partit entre veterans del Barça i del Madrid que va acabar amb participació de jugadors locals. Encara que aquell compromís no va comportar cap sanció econòmica per al Madrid, el club blanc també va acomiadar el llavors entrenador del juvenil per “falsificar un document públic, 'ocultar maliciosament' a la Fundació i al Reial Madrid les gestions realitzades al país africà i ocasionar-li un important perjudici reputacional”.

Més informació
 
Comentaris (2)
Ferran Fa 3 mesos
Como estiren un poco más, vamos a estar hasta Navidad contando....
Pere Fa 3 mesos
Doncs no hi ha por, que dormi tranquil el Florentí: és intocable. Com a màxim l’indemnitzaran amb uns pocs milers de milions i cap a casa.