El Madrid, club més valuós del món per davant del United i el Barça

Un estudi elaborat per ‘Brand Finance’ distingeix el club blanc com al més ric del món, que recupera el tron després d’un any al darrere dels ‘reds devils’

El Reial Madrid compensa la seva mala temporada en l’àmbit esportiu amb una bona notícia a nivell econòmic. Segons un estudi sobre les marques esportives del món del futbol elaborat per Brand Finance, el conjunt blanc és el club més ric i valuós del món per davant de Manchester United i Barça.

Malgrat el desastre madridista a la Lliga, la Copa i la Champions, el conjunt blanc ha superat els red devils, líders de l’anterior investigació, i ha tornat a ocupar la primera posició amb un valor de 1.646 milions. Els d’Old Trafford, no obstant això, ocupen el segon lloc (1.472), mentre que el Barça (1.399) tanca el podi. El Bayern de Munic (1.314), el Manchester City (1.255) i el Liverpool (1.191) els segueixen en la classificació i, entre els sis, suposen el 50% del valor de les 50 marques incloses en l’estudi.

 

Chelsea, PSG, Arsenal i Tottenham tanquen un top-10 del qual se n’han quedat fora equips com la Juventus, l’Inter, el Borussia Dortmund o l’Atlètic de Madrid. Sevilla (35), Athletic Club (45), Vila-real (47) i València (48) són els altres equips espanyols que es troben entre els cinquanta clubs més rics del món.

Més informació
 
Comentaris (1)
Odisea Fa 6 mesos
No me lo creo,el Barca tiene todos los deportes y campeones y el Madrid solo tiene la caverna,en fin sin credibilidad.deportiva,politica podria ser .