Lliçó de Zidane al madridisme: “La derrota del Barça a Anfield no fa millor la nostra temporada”

El tècnic francès, a més, defensa fermament Valverde: “No podem dubtar del que ha fet, que ha estat fenomenal”

Zinedine Zidane ho té clar. Encara que els aficionats del Madrid hagin celebrat l’eliminació del Barça de la Champions League com si fos un títol, l’entrenador francès no té cap dubte que la derrota blaugrana a Anfield “no fa millor la nostra temporada”. “Ja heu vist com ha anat, la nostra temporada...”, ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit contra la Reial Societat a Anoeta.

A més, Zidane ha defensat sense miraments Ernesto Valderde. “No podem dubtar del que ha fet, que ha estat fenomenal. No sé si les crítiques a ell per l’eliminació del Barça són justes o injustes, però s’ha d’acceptar perquè el futbol és així”, ha valorat el dirigent blanc, que ha aprofitat l’avinentesa per treure pit: “És molt difícil guanyar la Champions. Nosaltres sabem que el que vam fer va ser impressionant. Guanyar quatre Lligues de Campions en cinc anys és especial, però va ser molt difícil. Valorem molt el que vam fer, encara que tots els títols són importants”.

 

Per últim, Zidane no ha volgut entrar en conflicte amb l’agent de Gareth Bale, Jonathan Barnett, que va tractar de “senyor” el francès i va assegurar que “no estic segur que l’entrenador vulgui que Bale es quedi”. “No tinc res a dir, no vull contestar. Soc entrenador del Madrid i ell fa la seva feina. Haig de pensar en el partit i a jugar bé. Això és el que em preocupa”, ha respost el tècnic.

Més informació
 
Comentaris