El Bernabéu es converteix en un centre de proveïment i distribució de productes sanitaris

El club blanc arriba a un acord amb el Consejo Superior de Deportes per posar en marxa un projecte per ajudar a combatre el coronavirus

El Reial Madrid, en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes, ha posat en marxa un projecte per a l'aprovisionament i distribució de material sanitari dirigit a la lluita contra la pandèmia del coronavirus. “Gràcies a l'estreta col·laboració d'aquestes dues institucions, l'estadi Santiago Bernabéu es convertirà en un espai adaptat per emmagatzemar les donacions de material sanitari destinat a lluitar contra la Covid-19”, ha informat el CSD mitjançant un comunicat.

Tot aquest material serà lliurat a les autoritats sanitàries espanyoles perquè es pugui “fer un ús òptim i eficient d'aquests recursos, tan necessaris davant l'actual emergència sanitària”. A més, el club blanc facilitarà a entitats i empreses la possibilitat de fer arribar a aquest centre les donacions econòmiques o el material que creguin oportú lliurar al Ministeri de Sanitat. Aquest mecanisme serà complementari d'aquells que, amb finalitats solidàries similars, pugui activar el govern espanyol.

 

El Ministeri de Sanitat serà, a través dels mecanismes que ja estan en funcionament i sempre sota la supervisió del centre principal de material sanitari situat en la localitat madrilenya de Valdemoro, el responsable d'assignar les donacions als centres i entitats més necessitades.

 
Comentaris