L'agent del porter del Madrid, detingut a Bèlgica per presumpte blanqueig de diners

Christophe Henrotay, representant de Thibaut Courtois, ha estat detingut juntament amb la seva mà dreta, Christophe Cheniaux

 

Les autoritats belgues han detingut aquest dimecres dues persones sospitoses d'haver blanquejat diners a través dels traspassos de futbolistes, segons ha informat la Fiscalia de Bèlgica. Un dels arrestats en les batudes realitzades a Mònaco, Londres i Bèlgica és Christophe Henrotay, agent del porter del Reial Madrid Thibaut Courtois i d'altres jugadors com l'ex de l'Atlètic de Madrid Yannick Carrasco o Kevin Mirallas. L'altre detingut, segons el diari Het Nieuwsblad, seria la seva mà dreta, Christophe Cheniaux.

Fa diversos mesos, les autoritats belgues van iniciar una recerca després de les al·legacions de blanqueig de diners en el futbol del país i que estaria separada de la que es va desenvolupar l'any passat relacionada amb l'arreglament de partits. La Fiscalia belga va indicar que les acusacions estan vinculades a "blanqueig de diners i suborns privats relacionats als trapasos de futbolistes" i que les batudes són una continuació de les primeres dutes a terme el mes d'abril passat en les seus del Anderlecht i de la Unió Belga de Futbol. L'origen de les recerques estarien centrades en el traspàs del davanter serbi Aleksandar Mitrovic del llorejat club de Bèlgica al Newcastle anglès el 2015.

 
Més informació
 
Comentaris