A Anglaterra asseguren que el Madrid ha contactat amb Mourinho

Segons el diari 'The Sun', Florentino Pérez vol que el portuguès substitueixi Santiago Solari al capdavant del primer equip blanc

Mourinho, durant un entrenament del Manchester United.
Mourinho, durant un entrenament del Manchester United. | EFE

A Santiago Solari les coses no li estan anant massa bé al Reial Madrid i el club blanc sempre ha destacat per ser una entitat exigent amb els resultats de l'equip. Florentino Pérez pot perdonar naufragis a la Lliga i a la Copa del Rei, però no a la Champions League, i és per això que al substitut de Lopetegui només li han calgut dues jornades consecutives sense guanyar per estar en el punt de mira.

 

 

Des del primer moment en què es va anunciar la contractació del tècnic argentí, la sensació era que Solari no era una solució a llarg termini. L'exdirigent del filial madrileny es veia més com un pedaç temporal mentre el Madrid no trobava un entrenador el projecte del qual enamorés la desencantada afecció del Santiago Bernabéu. Entre el mar de noms que inunden les oficines merengues ressalta el d'un tècnic portuguès actualment a l'atur després de ser acomiadat pel Manchester United.

 

 

Segons el diari The Sun, Florentino Pérez ha contactat amb José Mourinho perquè es converteixi en nou entrenador del Madrid. Sempre segons el mateix mitjà, el màxim dirigent blanc segueix obsessionat amb una segona etapa del portuguès a la capital espanyola i creu que ell és l'indicat per revertir la difícil situació esportiva que travessa el conjunt que presideix. A més, el Daily Mail ha afegit que el portuguès ja ha rebut els 16,6 milions d'euros d'indemnització del United i, per tant, ja no està vinculat amb el club anglès.

 

 

La mateixa informació assegura que el Madrid no és l'únic equip interessat a aconseguir els serveis del polèmic entrenador portuguès. El Benfica també sondeja la seva operació i el seu president, Luis Filipe Viera, ja va deixar clar públicament que la seva entitat es pot permetre econòmicament l'operació. Tot i això, Mourinho ja ha deixat clar a Correio da Manhã TV que "no tinc intenció de treballar a Portugal", fet que frustra les voluntats del Benfica.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?