Vox fitxa un atleta sancionat per dopatge i detingut per violència masclista

Sergio Sánchez serà una de les noves cares electorals del partit ultradretà en la província de Lleó

Sergio Sánchez, amb els dirigents de Voz León.
Sergio Sánchez, amb els dirigents de Voz León. | @Vox_Leon

Vox ha anunciat el fitxatge de Sergio Sánchez, atleta que el 2014 va ser detingut per la seva presumpta vinculació en una trama de tràfic d'anabolitzants i que el 2017 va tornar a ser denunciat, en aquest cas per la seva dona i després d'un suposat episodi de violència masclista, delicte del qual va ser absolt. La formació d'ultradretes ha informat que l'exesportista, que va defensar durant sis temporades la samarreta del Barça, serà una de les noves cares electorals del partit en la província de Lleó, on ell va néixer.

 

 

Subcampió mundial de la prova de 3.000 metres en pista coberta i amb diferents rècords d'Europa en la mateixa modalitat, l'altra gran taca de la carrera de Sergio Sánchez va ser el positiu en EPO (hormona prohibida que proporciona els glòbuls vermells necessaris per córrer més de pressa i desgastar-se menys) que va donar durant els campionats d'Espanya del 2013. A més, els seus millors anys van coincidir amb l'etapa de Jaime Lissavetzky al capdavant del Consell Superior d'Esports (CSD) i a Sánchez no li va agradar gens que l'atleta etíop Alemayehu Bezabeh aconseguís tan ràpid com ho va fer el passaport espanyol. "Si guanyo una medalla olímpica, que vingui Lissavetzky a felicitar-me. Li diré que l'he aconseguit gràcies a l'ajuda de merda que m'ha donat i afegiré: 'Aquí tens la medalla olímpica d'un espanyol nascut a Espanya i blanc com la llet'", van ser les seves polèmiques declaracions.

 

 

Vox, que encara celebra els 12 parlamentaris que va aconseguir el diumenge passat en les eleccions d'Andalusia, afirma que "tothom mereix una segona oportunitat". "Ell ja va complir la seva pena", es justifiquen des de la formació d'ultradretes, que troba en la lluita de Sergio Sánchez per la custòdia del seu fill la gran raó de ser de la nova incorporació: "Aquesta situació l'ha apropat a nosaltres per les mesures que defensem quant a custòdia compartida i llei de violència de gènere".

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?