Rafa Nadal no s’amaga i dona suport a la Guàrdia Civil

El tenista balear es converteix en el nou 'home anunci' de la Guàrdia Civil i ajuda el cos a publicitar un projecte de ciberseguretat per a estudiants.

El Rafa Nadal més patriòtic ha tornat a saltar a la palestra. El tenista balear s’ha postulat en diverses ocasions a favor de les patums espanyoles, com quan la setmana passada va rebre el rei emèrit al seu Museu de Mallorca, i aquesta vegada no n’ha estat una excepció. Aquesta vegada, però, el tenista balear ha anat un pèl més enllà i s’ha convertit en el nou ‘home anunci’ de la Guàrdia Civil. En aquest, Nadal ‘repta’ els estudiants de l’Estat espanyol a participar a la Primera Lliga Nacional Interuniversitària de Ciberseguretat, “un joc apassionant” on els inscrits s'enfrontaran aquesta tardor a reptes que recreen escenaris reals.

"Ets estudiant? T'agrada el món de la tecnologia? Ets bo i estàs disposat a demostrar-ho? Et repto", assegura Nadal en un vídeo promocional d'aquest projecte organitzat per l'Institut Armat. "La Guàrdia Civil i jo et reptem a un joc apassionant: treballa dur, treballa en equip i demostra el teu talent; que ets honest, que jugues net, que ets el millor".

La Primera Lliga Nacional Interuniversitària de reptes en el Ciberespai (National Cyberleague) llançarà reptes als participants recreant escenaris reals. Per a incentivar la participació s'ha creat el 'tricoin', una moneda virtual plenament funcional però limitada als concursants per a la compra d'articles tecnològics i la realització de beques d'estudi i pràctiques en empreses.

La competició tindrà lloc entre els mesos de setembre i novembre. Es contemplen dues modalitats de participació: reptes individuals o per equips, aquests últims orientats a la confluència de tres disciplines acadèmiques: la tecnològica, la jurídica i la de comunicació. L'equip guanyador gaudirà d'un viatge d'estudis de 15 dies a la Xina i el campió individual en repte tècnic serà convidat per l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) a incorporar-se a l'equip nacional de joves talents en seguretat informàtica que competeix als EuropeanCybersecurity Challenge.

 

 

Més informació
 
Comentaris (12)
Josep Fa 4 mesos
El pobre rico, aquest tio menys mal q bé d familia bona sinó hagués estat un garrulet més
Rocacorba Fa 4 mesos
Rafael Navidad , bay, bay des de CATALUNYA Bon viatge a paña.
Xavier Fa 4 mesos
Estem arreclats, aquest segur supera el pais de pandareta
Antoni Fa 4 mesos
Quin desprestigi fer miga amb la guarra civil
Francesc Oto Fa 4 mesos
S'ha acabat Nadal, per sempre...
De teves a meves.... Fa 4 mesos
Quan es fa la pilota a reis, institucions, himnes i cossos policials espanyols es el més normal del món. Ah, però en sentit contrari... "es mezclar política con deporte!". On sou ara els que sempre ens alliçoneu?
Tricorni Fa 4 mesos
Miserable personatge . Aquest amb Franco viuria millor .....molt millor encara , és de la seva corda .
ferran Fa 4 mesos
Us recordeu quan fa uns anys els fatxes manaven al parlament de Mallorca? Llavors la ràtzia contra el Català va ser terrible amb vagues de fam incloses. Quan la repressió va arribar a Manacor, lloc on va néixer aquest individu, van haver veus reclamant-li un acte de solidaritat per defensar l’idioma. El seu silenci va ser ensordidor. Patint aquest autoodi, qualsevol dia el veurem fent propaganda del règim amb cognom Navidad.
Abderraman Fa 4 mesos
Osti, tú; que guai!. Ara sortirà a jugar amb tricorni?.
Quim Fa 4 mesos
Vamos Rafa .
image/svg+xml