Pau Gasol revela com es va assabentar de la mort de Kobe Bryant

Colpidor relat del pivot català en una entrevista a 'Los Angeles Times: "M'agradaria que pogués veure la quantitat de persones que l'estan homenatjant"

Pau Gasol ha revelat com es va assabentar de la mort del seu excompany d'equip i gran amic Kobe Bryant; del seu germà gran, tal com més d'una vegada l'ha definit. En una entrevista a Los Angeles Times, el pivot català ha expressat el dolor que va sentir quan, mentre conduïa cap a casa seva, la seva dona el va informar de la tràgica notícia.

Aquest ha estat el relat de Pau Gasol: "Estava conduint cap a casa, a Barcelona. Venia de veure un partit de bàsquet al nord de la ciutat i estava a tres o quatre minuts de casa quan la meva dona va començar a rebre missatges d'un amic dient que Kobe havia mort en un accident. Em va dir que la meva cara es va quedar completament blanca. No entenia què m'estava dient. Vaig seguir conduint en silenci, intentant que el meu cap entengués les paraules que escoltava. Quan vaig entrar a casa, vaig començar a plorar. No vaig poder parlar amb ningú durant uns dies".

 

"No trobava les paraules. Només amb Robert Pelinka (mànager general dels Lakers). Vaig parlar amb ell per saber què estava passant, com estaven allà i, sobretot, com estaven Vanessa i les nenes...", ha continuat explicant Gasol, que ha viatjat a Los Angeles per "fer costat" a la dona i les filles de Kobe Bryant: "Necessitava venir aquí i estar disponible pel que necessitessin. No puc entendre el que estan vivint, el dolor pel qual estan passant. Quan em va respondre no vaig saber què dir. Li vaig demanar que ens demanés, aquell dia i sempre, qualsevol cosa".

Gasol ha recordat que "Kobe sempre ha fet de germà gran amb mi i ha estat disponible sempre per donar-me consells" i que, per això, ell ara vol fer el mateix amb la seva família. "La seva mort ha afectat moltíssima gent. M'agradaria que pogués veure la quantitat de persones que l'estan homenatjant. M'emociona veure el que significa per a tothom", ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?