Nou títol mundial per a un històric Toni Bou

El pilot de Piera s'ha compaginat a la perfecció amb el basc Jaime Busto per conduir Espanya cap al tretzè títol de Trial de les Nacions indoor

Toni Bou, durant e lTrial de les Nacions indoor.
Toni Bou, durant e lTrial de les Nacions indoor. | @XTRIALlive

Toni Bou segueix imparable. El pilot de Piera s'ha compaginat a la perfecció amb el basc Jaime Busto per conduir Espanya cap al tretzè títol de Trial de les Nacions indoor. El català ha continuat demostrant que no hi ha ningú que pugui menjar a la mateixa taula que ell i ha aconseguit el seu vuitè títol per equips en aquesta modalitat. El combinat espanyol ha vençut de 22 punts l'amfitriona França (34-12) en una final que s'ha diputat a localitat de Vendeé i que Bou i Busto han dominat de principi a fi en finalitzar-la sense gairebé cap error. El tercer lloc ha estat per a Gran Bretanya, Itàlia ha estat quarta i Noruega cinquena.

 

 

"Estem molt contents i satisfets per aquesta victòria. Al cap i a la fi, és un títol. Sempre és difícil guanyar a França. El públic dona molt suport als seus pilots. Al final ens hem relaxat una mica perquè teníem un bon marge de punts. En les dues primeres voltes hi havia pressió, perquè les zones no eren massa complicades", ha declarat Bou després d'adjudicar-se un nou títol.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?