Dol al ciclisme per la mort de Bjorg Lambrecht, de 22 anys, al Tour de Polònia

El belga, una de les grans promeses del ciclisme europeu, va morir a causa d'una greu caiguda a la tercera etapa del Tour de Polònia

Consternació al món del ciclisme. El belga Bjorg Lambrecht, de només 22 anys, va morir ahir dilluns a conseqüència de les fortes lesions que es va produir després de caure durant la tercera etapa del Tour de Polònia. Va ser el mateix equip de l'esportista, el Lotto Soudal, qui va comunicar la fatídica notícia. "La pitjor tragèdia possible que podia ocórrer a la família, amics i companys d'equip de Bjorg ha succeït... Descansa en pau, Bjorg", va confirmar el club en el seu compte oficial de la xarxa social Twitter.

El corredor, de 22 anys, va caure durant el transcurs de la tercera etapa, marcada per la pluja, amb la mala sort de quedar inconsicent. Acte seguit, el belga va haver de ser sotmès a una "reanimació d'emergència" i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de Rybnik, on va morir hores després a causa de la gravetat de les ferides.

Lambrecht era una de les grans promeses del ciclisme europeu. Entre els seus èxits destaquen la victòria en la Lieja-Bastoña-Lieja Sub-23 del 2017, i dos subcampionats en l'Europeu de ruta 2016 i el Mundial de ruta 2018, tots dos en categoria Sub-23. Més recentment, també va ser quart en la passada Fletxa Valona i sisè en la Amstel Gold Race.

 
Més informació
 
Comentaris (1)
potser es podria haver evitat..... Fa 3 mesos
D.E.P........quina protecció hi havia on va caure?....per que sembla ser que es va trencar el cap, tot i portar casc........